Zeynep Köksal Yaykıran... ANNELİK DENEYİMLERİNİ EĞİTİM'E BAĞIŞLADI!

Zeynep Köksal Yaykıran... ANNELİK DENEYİMLERİNİ EĞİTİM'E BAĞIŞLADI!

Zeynep Köksal Yaykıran’ın “ Eline Sağlık Anneciğim” Kitabı’nın “Tanıtım Toplantısı ve İmza Günü” Ankara’dan sonra İstanbul’da da yapıldı.

“ Özel Tanıtım Toplantısı ve İmza Günü”ne Yayın Danışmanı Faruk Şüyün, Proje Danışmanı Bengü Bilik ile Köksal Ailesi, KEV dostları  ve  medya dostları katıldılar.

İş kadını ve iki çocuk annesi olan, yemek yapmayı çok seven ve bu konuda araştırmalar da yapan  Zeynep Köksal Yaykıran’ın yazdığı “ Çocuk Yemek Kitabı”nın geliri  üniversite öğrencilerine burs ve eğitim desteği veren KEV – Köksal Eğitim  Vakfı’na bağışlanıyor.

Zeynep Köksal Yaykıran; “Bebekleriniz için katı gıdaya geçiş hakkında merak ettiklerinizi bulabileceğiniz bir başvuru kaynağı niteliğindeki kitabımda bebeklerin 5. ayından itibaren ona her öğünde ne hazırlayabileceğiniz sorusunun yanıtını pratik tariflerle verdim.

zeynepkoksalyaykiran_tanitim1.jpg

Eline Sağlık Anneciğim’de Akdeniz, Ege, Türk ve dünya mutfaklarından örneklerle kendi tariflerim yer alıyor.

Eser her öğün için düzenlenmiş haftalık ve aylık örnek mönülerle okuyucuyu "Bugün ne pişirsem?" derdinden de kurtarıyor.

Bebeklerimi memeden mamaya geçirirken yaptığım yemekleri, uyguladığım teknikleri ve tecrübelerimi detaylarıyla aktarıyorum.

Meyve ve sebze püreleriyle başlayan tarifler, bebeklerin yaşı ilerledikçe çocuk ve yetişkin yemeklerine, tüm ailenin afiyetle yiyeceği hafif, besleyici ve sağlıklı bir mutfağa dönüşüyor.

Obeziteye giden yolu engelleyen bir rehber kitaptır” diyor.

Anne ve babalar, ebeveyn adayları satın aldıkları her kitapla yıllardır imkanı kısıtlı üniversite öğrencilerine burs veren Köksal Eğitim Vakfı’na da destek sağlamış oluyor.

Yazar, Zeynep Köksal Yaykıran aynı zamanda  KEV Başkanlığını yürütmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.