Zeytinli Rock Festivali... FESTİVALDE KİMLER SAHNE ALIYOR !..

Zeytinli Rock Festivali... FESTİVALDE KİMLER SAHNE ALIYOR !..

20-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali`nde sahne alacak isimler belli oldu.

20-23 Ağustos tarihleri arasında Zeytinli Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali'nde sahne alacak isimler açıklandı.

Şebnem Ferah, Duman, Teoman, Feridun Düzağaç, Pentagram, Umut Kuzey, Aylin Aslım, İskender Paydaş Project, Özlem Tekin, Kesmeşeker, Niyazi Koyuncu, Gece, Redd, Bulutsuzluk Özlemi, Demir Demirkan, Pinhani, Melis Danişmend, Flört, Ceylan Ertem, İstanbul Arabesque Project, Sattas ve Nükleer Başlıklı Kız, Festivalde sahne alacak isimlerden bazıları. Bu isimlere yenileri eklenecek.

KEŞİF SAHNESİ...

23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalin bu sene alternatif sahnesi de var: Keşif Sahnesi.

Müzik piyasasına güçlü bir şekilde merhaba diyen Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek, Eskiz, Son Feci Bisiklet, Adamlar, Burcu Tatlıses, Kes, Gizem Berk gibi birçok ismi ağırlayacak olan 'Keşif Sahnesi' ayrıca 4 bölgede yapılan elemelerin sonucunda sahne almaya hak kazanan amatör grupları da ağırlayacak.

Türkiye'nin en köklü açık hava festivallerinden biri olan Zeytinli Rock Festivali, 4 yıl aradan sonra geçtiğimiz sene, Umut Kuzey koordinatörlüğünde ve Edremit Belediyesi desteğiyle yeniden yapılmış, 3 gün boyunca 22 farklı sanatçı ve grubu aynı festivalde buluşturarak, binlerce katılımcıyı ağırlamıştı.

Deniz, kum, güneş ve rock müzik sloganı ile gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali, yoluna ara vermeden devam ediyor. Bu yıl 19 Ağustos Çarşamba akşamı, kampçılar için düzenlenecek özel bir parti ile açılışı gerçekleşecek olan festivalde eğlence 4 güne uzuyor. 19 Ağustos gecesi özel partiyle başlayıp 23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalde, bu sene 'Alternatif Sahne' de yer alacak.

Zeytinli Rock Festivali, katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vaadediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.