ZİRVEDEKİLER, AFYONKARAHİSAR'DA BULUŞUYOR !..

ZİRVEDEKİLER, AFYONKARAHİSAR'DA BULUŞUYOR !..

Bu yıl birincisi düzenlenecek olan Altın Haşhaş Ödülleri ve Marka Kent Afyonkarahisar Ödülleri, barış ve dostluk gecesinde sahiplerini bulacak.

Afyonkarahisar önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Altın Haşhaş ödülleri ve Marka Kent Afyonkarahisar ödülleri 11 Nisan tarihinde saat 20.00’de Korel Termal Otel’de sahipleriyle buluşacak. Altın Haşhaş Ödülleri Tertip Komitesi Başkanı İlyas Kaan Taytak, ilk kez düzenlenecek olan ödül töreninin iki aşamalı gerçekleşeceğini belirtti. Altın Haşhaş Ödülleri’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil eden ve alanında başarıyı yakalamış kişilerin ödül alacağını söyleyen Taytak, Marka Kent Afyonkarahisar Ödülleri’nde ise ilimizde başarıyı yakalamış kurumlara ve kişilere verileceğini bildirdi.

Gecenin onur konuğu olarak 26. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un katılacağını belirten Taytak, “Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde tanıtan değerli kişilere ve kurumlara ödül vermekten mutluluk duyuyoruz. İlimizde ilk kez düzenleyeceğimiz bu programı geleneksel hale getirip Altın Portakal, Altın Koza gibi uluslar arası boyutta düzenlenen festivaller seviyesine ulaştırmak istiyoruz” dedi.

Gecenin sunuculuğunu ünlü Showman Doğukan Alsay ve TRT İzmir Radyosu Sunucusu Şehriban Tekce yaparken Türk Halk Müziği Sanatçısı Emel Taşçıoğlu’da mini bir konser verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.