Ahmet Çevik... "'HER YÖNE 90 DAKİKA" ADLI KABARE OYUN İLE USTALARI ANIYOR !..

Ahmet Çevik... "'HER YÖNE 90 DAKİKA" ADLI KABARE OYUN İLE USTALARI ANIYOR !..

Usta oyuncu Ahmet Çevik, "Her Yöne 90 Dakika-2" adlı kabare ile sevenleriyle buluştu. Sanatçı sahnede ustası Levent Kırca ile daha önce yitirdiğimiz Adile Naşit, Gazanfer Özcan, Nejat Uygur, Zeki Alasya gibi duayenleri andı.

Ahmet Çevik Tiyatrosu, 2015-2016 sezonunda sahneleyeceği “Her Yöne Doksan Dakika 2” adlı kabarenin hazırlıklarını tamamladı. Beş yıl boyunca büyük ilgiyle izlenen oyunun devamı olan, aynı karakterlerin farklı maceralarıyla izleyiciyi buluşturan oyun 2 perdeden oluşuyor.

  Hayatın güncel manzaralarına farklı ve eğlenceli bir pencereden bakmaya çalışan Her Yöne Doksan Dakika 2’yi Mustafa Arıkoğlu yazdı. Barkovizyon şovlarıyla renklendirilen oyunu, ünlü oyuncu ve yönetmen Evren Duyal yönetirken; müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer üstlendi. Sözlerini Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı oyunun şarkılarını ise sevilen pop müzik sanatçıları Ege ve Soner Arıca seslendirdi. 

Geçtiğimiz yıl trafik kazası geçiren, İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin baş baletlerinden olan Bora Acar Zöngür’ün yaşadığı trajik olayı anlatan skeç için hazırlanan “Daha Çok Erken” şarkısını Ege ile Didem Sökmen birlikte seslendirirken, Ahmet Çevik ve Soner Arıca’nın düet yaptığı, Levent Kırca, Adile Naşit, Altan Erbulak, Haldun Taner, Gazenfer Özcan, Sadri Alışık, Müşfik Kenter, Atilla Arcan, Erkan Yücel, Nisa Serezli, Tuncay Gürel, Bahri Beyzat, Cüneyt Gökçer, Fatma Murat, Selim Naşit, Kerem Yılmazer, Öztürk Serengil, Zeki Alasya, Hadi Çaman, Tomris İncer, Tuncel Kurtiz, Metin Serezli, Kemal Sunal, Yılmaz Köksal, Tekin Siper, Nejat Uygur, Erol Günaydın, Sümer Tilmaç ve hayatını kaybetmiş tüm usta sanatçılar için yazılmış olan “Ustam” adlı şarkıya kalabalık bir koro eşlik etti. 

"Her Yöne Doksan Dakika 2" ; Ahmet Çevik, Hülya Şen, Melek Şahin, Yelda Alp, Ender Gülçiçek ve Sinan Bengier gibi tiyatro ve sinemanın usta isimlerini bir araya getiriyor.

Ahmet Çevik Tiyatrosu, Her Yöne Doksan Dakika 2 ile tüm yurt genelinde ve Avrupa’da bir turne de planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.