YENİ YOUTUBE KANALLARI AÇILDI!

YENİ YOUTUBE KANALLARI AÇILDI!

Baharat Medya, PortaTivi, The WoMan 1618 işbirliği ile düzenlenen lansmanla ürünlerini piyasaya sundu.

Baharat Medya yeni YouTube Kanalı Porta Tivi düzenlenen lansmanda, sosyal medyada eksik olan birçok içeriği yine birçok büyük isimle birleştirerek kullanıcılara sunacaklarının müjdesini vermiştir.

YataYalnız programı ile hem ünlü konukları hem de izleyicileri eğlence dolu bir sezon ile karşılayacağının anlatıldığı lansmanda sürpriz bir otel projesinin de startının verildiği duyurusu yapılmıştır.

The WoMan 1618 düzenlenen lansmanda, eksikliğinin en çok ciltte hissedildiği, vücudumuzda bulunan yapısal bir protein olan kolajen maddesinin önemini vurgulamış, eksikliğinin tamamlanması ve sürdürülmesi için hazırladığı ürünü “Collagen Gold’un” tanıtımını yapmıştır.

Kişilerde meydana gelebilecek hızlı yaşlanmanın en önemli belirtisinin kolajen eksikliği olabileceğini ve ürünü kimlerin kullanabileceğini anlatmış, bunun çözümü için gerekli olan çözümün, piyasaya sürdüğü “Collagen Gold” isimli ürünü olduğunu aktarmıştır.

Lansman süresince katkılarından dolayı başta işbirlikçilerimizden DDG Grup ve Bist Burger, organizasyonun planlanması ve yürütülmesinde görev alan firmalarımız Şölen Organizasyon ve Florya Çiçek Evi ve lansmanımıza katılarak bizi onure eden Yelda Kırçuval, Alpay Erdem, Ayça-Cem, Berat Beyoğlu, Berkay Demirci, Deniz Cem, Güvenç Kurtar, Kurtuluş Buğday, Onur Baytan, Sedef Ergin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.