'Best Model'ın ‘Best Gentilman'i Murat Özbek... "HEDEFİM KALICI OLMAK" !..

'Best Model'ın ‘Best Gentilman'i Murat Özbek... "HEDEFİM KALICI OLMAK" !..

Geçen yıl düzenlenen Best Model Of Turkey Yarışması’nda 5’inci olarak ‘Best Gentilman’ seçilen başarılı model Murat Özbek (26) oyunculuğa ağırlık verdi.

Son olarak günlük dizi ‘Beni Affet’te rol alan Murat Özbek, oyunculuk aşkı uğruna Ankara’dan İstanbul’a yerleşti. Tümay Özokur ile tanıştıktan sonra şansının açıldığını söyleyen Özbek, “Tümay hanımın yaptığı işler ortada.

Çok çalışarak oyunculukta da zirveye ulaşacağıma.” diye konuştu. 8 aydır düzenli olarak fitness yapan Özbek, “Çok özel defileler olduğunda podyuma çıkmaya devam edeceğim. Mankenlik 10 yaşımdan beri benim için bir hevesti. Yarışmada Best Gentilman seçilerek bir hayalimi gerçekleştirdim. İkinci hayalim de kalıcı bir oyuncu olmak.” dedi.  

Murat Özbek kimdir?

Ankara Gazi Üniversitesi İstatistik Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisans konusunda master yapan Ahmet Murat Özbek (26) geçen yıl katıldığı katıldığı 2014 Best Model Of the Turkey yarışmasında 5’inci olarak ‘Best Gentilman’ seçildi. 3 yıldır İstanbul’da Fashion Week de defilelere çıkan ve reklamlarda oynayan Özbek son olarak ‘Beni Affet’ dizisinde rol aldı.

8 ay boyuncu günlük dizide rol aldıktan sonra oyunculuk aşkı için Ankara’dan İstanbul’a taşınan Murat Özbek hedefinin kalıcı olmak olduğunu belirterek Tümay Özokur ile tanışmasının kendisi için büyük bir şans olduğunu belirtiyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.