"Demet Akbağ ile Çok Aramızda"...  TARİHİ ESER KAÇAKÇILARINDAN İNSAN KAÇAKÇILARINA!

"Demet Akbağ ile Çok Aramızda"... TARİHİ ESER KAÇAKÇILARINDAN İNSAN KAÇAKÇILARINA!

Demet Akbağ, yönetimindeki “şaka çetesi”nin ünlüleri şakaladığı “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” heyecanla beklenen ikinci bölümüyle ekranda olacak.

Bu bölümde de adrenalin ve kahkaha başabaş gidecek! Nursel Köse, Ferman Toprak ve Özlem Yıldız ile macera İstanbul, Bodrum hatta uluslararası karasularında devam edecek!

Akbağ ‘şaka çetesi’yle ikinci bölümde; Nursel Köse’nin yolunu 50 kişilik bir özel harekat polisi ekibiyle kesiyor. Tarihi eser kaçıkçılarının operasyonunun ortasında kalan oyuncu, bindiği araçla ilgili öğrendikleriyle şok geçiriyor.

Demet Akbağ ve çetesi,  ikinci bölümde hayırlı bir iş için Ferman Toprak’ın kapısı çalıyor.  Sevenlerin kavuşması için nikah şahidi olan Toprak, davetlilerin tepkileri ile şaşkına dönüyor. Davetsiz misafirlerin söyledikleri ile de neye uğradığını bilemiyor!

Ekibin son şakaladığı isim ise Özlem Yıldız. Bir klip çekimi için Bodrum’dan denize açılan Yıldız,  önce çekimin içeriğini şaşkınlıkla anlamaya çalışacak, ardından ise teknenin etrafını saran botlar ve yapılan anonslar ile ortalık karışacak!

"Demet Akbağ ile Çok Aramızda" 11 Haziran Cumartesi saat 21.00'de Show TV'de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.