Engelsiz Yaşam Vakfı...ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ SONSUZA KADAR YAŞATACAK!

Engelsiz Yaşam Vakfı...ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ SONSUZA KADAR YAŞATACAK!

Babalar Günü münasebetiyle Engelsiz Yaşam Vakfı, Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği, Türk Kızılayı Güngören Şubesi ve Yıldız Teknik Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği 7. Geleneksel Babalar Günü Pikniği" düzenlendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davut Paşa kampüsü Otağ-ı Hümayun meydanında gerçekleşen etkinliğe Ak Parti İzmir Milletvekili ve Milli Savunma komisyonu sözcüsü Cemal Bekle, Serdar Gökhan, Tamer Karadağlı, Bingül Karadağlı, Umut Akyürekürek ve eşi Oktay Ertuğrul, Ferman Toprak, Ömür Gedik, Güvenç Kurtar, Alp Pehlivan, Meral Konrat, Tuğçe Aral ve Hababam Sınıfı Vokal Grubu katıldılar.

30 Şehit Çocuğu ve sanatçılar Şehitlerimizin adına hazırlanmış fidanları Yıldız Üniversitesi Rektörlüğünün “Şehitler Ormanı” olarak adlandırdığı bölgede toprağa diktiler. Fidan dikiminde şehit çocukları ve sanatçılar oldukça duygulu anlar yaşadılar.

Fidan dikiminden sonra tören alanında sanatçılar için plaket ve teşekkür merasimi düzenlendi. Plaket alan sanatçılar Şehit aileleri ve misafirlerine şarkılarıyla güzel bir gün yaşattılar.

Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bahri Şahin vede Türk Kızılayı Güngören Şubesi Başkanı Erhan Tan  konuşmalarında bu yıl 7 ncisi düzenlenen organziasyon için katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Tamer taradağlı’nın annesi Birgül Karadağlı kendi yaptığı yağlı boya Atatürk resmini Engelsiz Yaşam Vakfına hediye etti.

Tablo yapılacak özel bir gecede açık arttırmaya çıkartalacak ve geliri Engelsiz Yaşam Vakfına kalacak  Organziasyona annesi ve kızı Zeyno ile katılan Tamer Karadağlı, masaları tek tek gezerek misafirlerle özel olarak ilgilendi.

Organziasyona katılan Kimsesiz Babalara, Annelere ve Şehit çocukları ve yakınlarına Mercan Promosyon, Daniel’s Paris, Anı Yüzük Firmalarından  çeşitli hediyeler dağıtıldı. Dr. Turhan Güldaş’ta yazdığı kitaplarını hediye etti…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.