Gökçe Bahadır... "UFAK TEFEK CİNAYETLER" İÇİN "MED-CEZİR" YORUMU!..

Gökçe Bahadır... "UFAK TEFEK CİNAYETLER" İÇİN "MED-CEZİR" YORUMU!..

Yayınladığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin Oya’sı Gökçe Bahadır, Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Levent Yüksel’in sevilen parçası “Medcezir”i seslendirdi.

Oyunculuğunun yanı sıra buğulu sesi ile de büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır,  dizide ilk kez şarkı söyleyerek Ufak Tefek Cinayetler izleyicisine büyük bir sürpriz yaptı.

Sözleri Sezen Aksu’ya, bestesi Levent Yüksel’e ait unutulmaz şarkı Medcezir’i seslendiren Bahadır, neden bu parçayı seçtiklerini ve heyecanını şu sözlerle dile getirdi:”

Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu dizideki ilk şarkım olacak. Üstelik herkesin bildiği ve sevdiği bir şarkıya farklı bir yorum oldu.

Dizimizin müziklerini yapan Cem Öğet’in katkılarıyla tabi ki. Benim de çok sevdiğim bir Levent Yüksel şarkısı.

Bu parçayı dizide Oya’nın 96 yılında lisede çaldığı saf temiz aşkı en iyi anlatan şarkılardan biri olduğu için seçtik.  Ufak Tefek Cinayetler izleyicisine bizden hediye olsun umarım severler.”

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı,  “Ufak Tefek Cinayetler” nefes kesen yeni bölümü ile 17 Nisan Salı akşamı Star’da.

İŞTE O YORUM...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.