Gökhan Özoğuz... O İDDİALARA SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ; 'PİS KOKUYOR PİS!'

Gökhan Özoğuz... O İDDİALARA SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ; 'PİS KOKUYOR PİS!'

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz "Saray, onlar için 'Yıldız söndürme operasyonları' yapıyor" iddiasına yanıt verdi.

BirGün gazetesi yazarı Timur Soykan; Bergüzar Korel, Murat Boz, Gökhan Özoğuz, Cem Yılmaz gibi isimlerin iktidar tarafından "yasaklılar" listesine alındığını ve iktidara yakın medyada bu isimlere sansür uygulandığını yazmıştı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz söz konusu iddiaya sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Gökhan Özoğuz, “Kendi adıma; Ben hiçbir zaman hiçbir iktidarın veya muhalefetin sanatçısı olmadım, olmayacağım da.

Ben yalnızca halka hizmet edip, halkın sanatçısı olmaktan şeref duyanlardanım. Çünkü sanat halk için yapılır. Tek gerçek halktır!” dedi.

gokhan_paylasim.jpg

O KONSER HATIRLATILINCA…

Özoğuz’un bu paylaşımının ardından Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan, Athena Gökhan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen etkinliklerde Sultanahmet Meydanı’nda verdiği konseri paylaştı.

gokhanozoguz_paylasim1.jpg

ÖZOĞUZ’UN CEVABI OLAY OLDU

Doğan’ın bu paylaşımına ise Gökhan Özoğuz’dan çarpıcı bir cevap geldi. 29 Ekim’de verilen konserden kazanılan tüm hasılatın Mehmetçik Vakfı’na bağışlandığını belirten Özoğuz, şu ifadeleri kullandı:

“Ah Yazık Bir sene önce yapılan İBB 29 Ekim konserinin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladık. Ama yanlış haberlerle halkı kandırmaya alışmışlar, sahtekârlık kötü şey, çalışmaz, geçiniz.

Kendileri gibi para karşılığı Vatansever olmayan insanları, lağım medyanın içinde sahte haberlerle kirletmeye çalışıyorlar. Pis kokuyor be pis”

gokhanozoguz_paylasim2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.