Gülben Ergen... "12 MİLYON DOLARA KİRALIK KATİL TUTTU" İDDİALARINI NASIL Tİ'YE ALDI?..

Gülben Ergen... "12 MİLYON DOLARA KİRALIK KATİL TUTTU" İDDİALARINI NASIL Tİ'YE ALDI?..

Güzel şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medyada hakkında çıkan "12 milyon dolara kiralık katil tuttu" iddialarını tiye alarak Instagram hesabından, "Roma'yı da ben yakmış olabilir miyim?" dedi.

Güzel şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medyada hakkında çıkan "12 milyon dolara kiralık katil tuttu" iddialarını tiye alarak Instagram hesabından, " Roma'yı da ben yakmış olabilir miyim?" dedi.

MÜGE ANLI'DA BAHSİ GEÇEN ÜNLÜ GÜLBEN ERGEN Mİ?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat Güneş sorgusunda, bir önceki işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını anlatmıştı. Murat Güneş, bu cinayetin azmettiricisinin, Türkiye'nin yakından tanıdığı bir ünlü isim olduğunu iddia etti. Müge Anlı'daki Murat Güneş'in ifadesinden sonra herkes ünlü ismi araştırmaya başladı. Sosyal medyada o ünlü ismin Gülben Ergen olduğu iddia edildi.

"KARDEŞİM GÜLBEN ERGEN'İN AĞABEYİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ"

2006 yılına ait haberlerde yazılanlar doğrultusunda Murat Güneş'in iddialarının odağındaki ünlü kişinin Gülben Ergen olduğu sosyal medyada iddia edildi. 2005 yılında Murat Güneş'in öldürdüğü iş adamı Gürinan Bayramoğlu'nun kardeşi azmettirici olarak Gülben Ergen'i suçladığı gazetelere yansımıştı. Murat Güneş tarafından öldürülen iş adamının kardeşi o dönem ki gazetelere yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti. "Kardeşim 1988'de Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen'i tabancayla vurarak öldürmüştü. 1991'de affla serbest kaldı. Bu nedenle kardeşimin Gülben Ergen tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyorum. Tutuklu sanıkların da bu işte tetikçilik yaptığını sanıyorum."

GÜLBEN ERGEN "İFTİRA" DİYEREK YALANLAMIŞTI

İddianın gündeme geldiği 2006 yılında Gülben Ergen, yıllar önce ağabeyinin bir kaza kurşunu sonucunda öldüğünü söylemiş, Antalya'dan gelen bu iddiaya avukatı aracılığıyla yanıt vererek, "Gürcan Bayramoğlu isimli şahıs tarafından ortaya atıldığı iddia edilen ifade ve beyanlar gerçek dışıdır, asılsızdır. Gülben Ergen Erdoğan'ın böyle bir olayla hiçbir ilgisi yoktur, olamaz da. Yazılanlar asılsızdır, iftiradır, çirkindir." demişti.

KİRALIK KATİL TUTTU İDDİALARINI TİYE ALDI

Gülben Ergen, sosyal medyada dolaşan "12 milyon dolara kiralık katil tutan ünlü isim Gülben Ergen mi?" iddialarını Instagram hesabından tiye aldı. Gülben Ergen, Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşımına "Roma'yı da ben yakmış olabilir miyim?" notunu ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.