Hakan Akkaya... PARİS HİLTON'UN KARDEŞİ BARRON HİLTON'LA NEW YORK ÇIKARMASI!..

Hakan Akkaya... PARİS HİLTON'UN KARDEŞİ BARRON HİLTON'LA NEW YORK ÇIKARMASI!..

New York Fashion Week'te Hakan Akkaya rüzgârı 2. Kez esecek.

Geçtiğimiz New York defilesinde büyük bir şova imza atarak, Dünya Basınında bir Türk modacı olarak hakkında çıkan 160 haber ile bir ilke imza atan, haberlerde Dünya Modasının yeni cool çocuğu olarak işaret edilen Hakan Akkaya, 11 Eylül 2018 tarihinde  T.C. Ekonomi Bakanlığı, TİM ve İTHİB desteğiyle New York  Fashion Week'te 2.nci kez görkemli bir şova hazırlanıyor.

Eşitlik temasından ilham aldığı “We’re one and the same” (Hepimiz biriz ve aynıyız) ismini verdiği 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda; siyah ve beyaz renkler tercih ederken, %100 Türk kumaşı kullandı.

Hakan Akkaya'nın  New York defilesinde  ünlü top modeller; Çağla Şikel ve Özge Ulusoy,  43 model ile birlikte podyuma çıkacak. Defilede Paris Hilton’un kardeşi Barron Hilton'da erkek baş manken olarak defilede yürüyecek olması, defilenin en önemli sürprizi olarak işaret ediliyor.

Ünlü Modacı'nın Barron Hilton ile 50.000 Usd anlaştığı söylenirken; Paris Hilton'un, kardeşi Barron Hilton'u Akkaya defilesinde izlemeye gelip gelmeyeceği şimdiden merak konusu olurken kulislerde en çok konuşulan konu oldu.

Akkaya, Barron Hilton ile defile için sözleşme imzaladıktan sonra objektiflere poz verdi.

2'nci kez Dünya Devleriyle aynı podyumu paylaşacak olan Akkaya; Oscar De La Renta, Ralph Lauren, Marchesa, Franches Valentine, Ugg, Frame, Toms, Uniqlo, Nancy Gonzales, Mark Cross, Mashbur gibi Dünyaca ünlü markalarının ajansı ile anlaşarak bir Türk Modacı olarak iddiasını ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.