İBB Kültür Sanat...23 NİSAN'DA ÇOCUKLARA ONLİNE TİYATRO!

İBB Kültür Sanat...23 NİSAN'DA ÇOCUKLARA ONLİNE TİYATRO!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birçok dijital etkinlikle kutlayacak.

Covid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı kapsamında bulunan çocuklar için, 21-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek, üç günlük birbirinden renkli programlar arasında; tiyatro oyunları, çocuk operası, film ve kukla oyunu da yer alıyor.

21 Nisan saat 14.00’te çocuk oyunu ‘Pollyanna’ ile başlayacak gösterimler, yine 21 Nisan saat 18:00’de Danimarka Kültür Enstitüsü işbirliği ile çocuklarla buluşturulan 'Kız Kardeşimin Çocukları Jutland’da" ile devam edecek.

Programın sonraki gösterimleri ise, 22 Nisan saat 14:00’te çocuk operası ‘Barış Ormanı’, 23 Nisan saat 14:00’te çocuk tiyatrosu ‘Atatürk ve Çocuk’ ve 23 Nisan saat 16.00’da kukla oyunu ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ olacak.

Gösterimler, İBB TV Youtube ve İBB TV Facebook hesaplarından izlenebilecek.

İBB’nin 23 Nisan etkinliklerini, İBB TV, İBB sosyal medya hesaplarıyla İBB Kültür Daire Başkanlığı sosyal medya hesaplarından ve İBB Kültür Sanat Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.