Kibariye ve kocasına büyük suçlama... SUCUK SALAMI VE PARAYI ALDILAR, KONSER VERMEDEN KAÇTILAR!

Kibariye ve kocasına büyük suçlama... SUCUK SALAMI VE PARAYI ALDILAR, KONSER VERMEDEN KAÇTILAR!

Konser vermek için Almanya'ya giden şarkıcı Kibariye hakkında ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Kibariye ve eşinin konsere çıkmadan konser ücretini alarak kaçtıkları iddia edildi.

 

 

 

 

Magazinkolik'e konuşan  organizasyon sahibi Cevdet Genç; "-Ali Bey, ihtiyaçları olduğunu ve Avrupa'da iş yapmak istediklerini söyledi. Kibariye Hanım Almanya'ya geldi. Business uçtular. İstediği şekilde ağırlandı. Kapıya adam koydular. Oradaki insanlardan bilet paralarını aldılar. Sonra az insan olduğunu gerekçe göstererek, Ali Bey Kibariye'nin sahneye çıkmayacağı söylediler. Kibariye Hanım'a isminin önemli olduğunu, insanları mağdur etmemesi gerektiğini söyledim. Ama o eşini dinlemeyi tercih etti. İnsanlara paralarını geri iade etmeden otelden kaçtılar." dedi...

 

 

 

 

 

Organizatörün yardımcısı Bülent Alkan da konuyla ilgili şunları söyledi:

kibariye_ali-kucukbalcik-almanya.jpg

"Ali Bey ve Kibariye Hanım'ı havalimanından aldım. Bana 'Türk marketine gidelim, alışveriş yapalım' dediler. Ali Bey, benden 200 euro istedi. Ben size o alışverişin faturasını göstereyim. Salam, sosis, pastırma... Toplam 151 euro 50 cent. Bu Ali Küçükbalçık için yaptığımız alışveriş. Matine için gelip, cebimizden çıkan paralar..."

 


 

 

KİBARİYE: ÖZÜR DİLERİM

 

Kibariye ise sosyal medya haesabında yazılı bir açıklama yaparak, seyircilerden özür diledi.

"Dortmund konserimi üstlenmiş olan Avrupa'da organizasyon işleri yapan Cevdet Genç ve Bülent Alkan ile konser anlaşması yapmışımdır. Yapılan anlaşmamızdaki konser şartlarını yerine getiremediklerinden dolayı siz sevenlerimden özür dileyerek konserimi iptal etmek zorunda kaldım. Mağdur olan seyircilerim için başka bir anlaşma sağlayarak en kısa zamanda Dortmund'da yerine getiremediğim konseri yenileyeceğimi siz sevenlerime duyurmak istiyorum."

Kibariye hakkında şok iddia
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.