Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı... YILIN EN İTİBARLISI ÖDÜLÜ'NE DEĞER BULUNDU!

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı... YILIN EN İTİBARLISI ÖDÜLÜ'NE DEĞER BULUNDU!

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı , Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde, “Yılın İtibar Kazandıran PR Ajansı Ödülü”nün sahibi oldu.

Marketing Türkiye ve Akademetre’nin birlikte gerçekleştirdiği 'İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü' araştırmasının sonuçlarıyla hazırlanan “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu.


Etkinlik kapsamında, 12 ilde toplam 1200 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, 34 sektörün yıl içinde itibarını en çok artıran markaları ve bu başarıya ortak olan paydaşları ödüllerine kavuşurken Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı “Yılın İtibar Kazandıran PR Ajansı” seçildi.

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı’nın iş ortakları Şölen-Atıştırmalık, Türkiye İş Bankası-Bankacılık, Beko-Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri, LC Waikiki-Giyim/Moda, Amerikan Hastanesi-Sağlık Kurumları kategorilerinde Yılın En İtibarlısı Ödülü’ne layık görülürken, Sabiha Gökçen ile birlikte hayata geçirilen “Eşitsizliklerin Azaltılması Projesi” de KSS kategorisinde Yılın İtibarlısı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Beko ayrıca 5 yıldır The ONE Awards’da üst üste farklı kategorilerde toplam 6 ödül alarak “Büyük Ödül”ün de sahibi oldu.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.