ODA TİYATROSU #EVDEKAL ÇAĞRISINA  UYARAK  DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ  EVLERİNDEN KUTLADILAR!

ODA TİYATROSU #EVDEKAL ÇAĞRISINA UYARAK DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ EVLERİNDEN KUTLADILAR!

Oda Tiyatrosu 14 yıldır 26 martı 27 ye bağlayan gece 00.01 de Dünya Tiyatro Günü’nü sahnede kutluyorlardı... 14 yıldır gelenek böyleydi. Ve İlk defa bu sene Covid-19 pandemisinden dolayı evlerden canlı yayın yapıldı.

 

Oda Tiyatrosu 14 yıldır 26 Mart’ı 27’ye bağlayan gece 00.01 de Dünya Tiyatro Günü’nü sahnede kutluyordu... Sahnede Kaan Erkam tarafından yazılan 27 Mart bildirisi perde açılır açılmaz okunurken sonrasında ise oyunlardan tiradlar paylaşılıyor ve konuk oyunculardan, yönetmenlerden sürpriz okumalarla gece son buluyordu.

 

14 yıldır böyleydi!.. İlk defa bu sene Covid-19 pandemisinden dolayı evlerden canlı yayın yapıldı. Bu aşmada Oda Tiyatrosu oyuncularının bu sürece hazırladıkları kliple katkıları oldu ve gece 01.00 gibi sonlandı.

 


 

Ünlü konukların canlı yayına katıldıkları gece bildiri ile başladı. Bildiri herzaman olduğu gibi Kaan Erkam tarafından kaleme alındı ve  Levent Tayman tarafından okundu. Daha sonra Oda Tiyatrosu oyuncularının hazırladığı 2.5 dakikalık “Tiyatro İyidir” klibi yayınlandı ve devamında geleneksel olan ünlü tiyatro ustalarının yer aldığı geleneksel video gösterildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.