'Semtin Çocukları'...BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ'NÜN KATKILARIYLA ANLAMLI BİR DEFİLE!..

'Semtin Çocukları'...BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ'NÜN KATKILARIYLA ANLAMLI BİR DEFİLE!..

Organizatör Toprak Arslan tarafından düzenlenen, Bursa Olgunlaşma Enstitüsü katkılarıyla gerçekleşecek defilenin geliriyle “Semtin Çocukları” sosyal sorumluluk projesi dahilinde Mahmut Çatalkaya öğrencilerinee Bursaspor lisanslı ürünler hediye edilecek.

6 Nisan’da  yapılacak olan defile, Ece Gürsel başta olmak üzere bir çok profesyonel mankenin katılımıyla gerçekleşecek. 
   
Organizatör Toprak Arslan: “Bursa’nın fethiyle aynı gün düzenleyeceğimiz defilemiz günün anlam ve önemine uygun bir konsept ile gerçekleşecek. Hikayemiz Bursa fethedilmiş ve bir şölen, ziyafet ile kutluyoruz. Yani kısaca velime yapıyoruz. Zaten defilemizin adı olan “Velime” buradan geliyor. Katılımcılarımızı o dönemi yaşatıyoruz. 
   
 Ayrıca etkinliğimize sosyal sorumluluk projesi dahil ederek farklı bir anlamda yükledik. Bursasporluluk bilincini bu yaş gruplarındaki çocuklarımıza aşılayarak önümüzdeki yıllarda taraftar portföyüne katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Semtin Çocukları projesinin ilk uygulaması bu organizasyonla yapıyoruz. Devamlılığı planlanan projemiz her daim, her platformda etkin olacaktır. Ayrıca Bursaspor’un sosyal sorumluluk projelerine dahil edilebilecek bir kurum olduğunu da belirtmek istiyoruz.”
     
Bursastore’dan Sorumlu Yönetici Osman Dinsever: “Bursasporluluk bilincine katkı sağlamayı planlayan bu etkinliğe hem yönetici hemde bir Bursasporlu olarak destek vermemek mümkün değil. Camianın bu tarz organizasyonlara ihtiyacı var. Bu bizim geleceğimiz.
 
MANKENLER
Ece Gürsel, Cansu Vatansever, Sezen Üstek, Nur Esgi, Nihal Şayir, Buse Keriş, Elena Paskova, Merve Demir, Hande Tartkoy, Mina Meder
 
YER : DAVET PODYUM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.