Şeyma Subaşı..."EVLİ BİR ADAMDAN HAMİLE KALDIĞIM İÇİN!"

Şeyma Subaşı..."EVLİ BİR ADAMDAN HAMİLE KALDIĞIM İÇİN!"

YouTube hesabı açarak çarpıcı açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yeni 'soru-cevap' videosu ile bir kez daha adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde hakkında merak edilenleri Youtube'dan yanıtlayan Şeyma Subaşı, takipçilerinden gelen sorular üzerine tekrar kamera karşısına geçti.

Oğulcan Engin ve Burcu Esmersoy ile neden artık birlikte görünmüyorsunuz?

Arkadaşlarımın bana en çok sorduğu soru bu, 'ne oldu?' diyorlar. Oğulcan hala benim canım kardeşim. Çok seviyorum, çok özeldir. Anne ve babasına bayılırım. Onlar da beni çok severler.

"Oğulcan ile özel bir şeyimiz vardı, kardeş kardeşe küstü gibi bir durum oldu. Benim ortam değişti, hayat böyle gitti.

O kadar da büyük modernlik söz konusu değil. Oğulcan, tabii ki Acun abisiyle birlikte. O yüzden pek görüşemiyoruz."

"Burcu (Esmersoy) ile gerçekten çok yakındık. Hatta benimle yakın diye başka birileri ona tavır bile almıştı.

Youtube olayına girdi Burcu. Ben Miami'deydim, 'bana destek olur musun?' dedi. O ne isterse yaparım. Ben de story'lerime koydum.

Dürüst olmak gerekirse, Burcu'dan bunun geri dönüşünü almadım. Ama bu arkadaşlıktır, kesinlikle bir alışveriş değildir, yanlış anlaşılmasın."

"Beraber Maldivler'e gitmiştik. Oteli o karşılamıştı. O da belki de öyle bir şey yaptı. Beraber gezdiğimiz tozduğumuz da olmuştu.

Yaşam tarzlarımızdan dolayı ayrıldık diyebiliriz. Ben enerjisel çok uyuz bir tip olabilirim, o tarz insanlar için. Fazla baskın karakterliyim.

Benim gibi bir karakterin arkadaşı olmak yorabilir, çok baskınım çünkü. Biz çakışıyor olabilirz. Çok enerjim var."

Kıskanıldığını düşünüyor musun?

Hayır. Bende kıskançlık güdüsü yok, belki de bu yüzden düşünmüyorum. Hiçbir zaman kötü niyetli kıskanmadım. 'Ya ne güzel bir evlililleri var' demek kıskanmaksa, evet bunu kıskandım.

Tekrar evlenmek istiyor musun? Hayalinde olan biri var mı?

Yengeç burcuyum. 18 yaşıma kadar her sabah kahvaltısını ailesiyle beraber eden, her akşam babasından önce eve gelen bir kızdım.

Her ortamdan kendimi bir şekilde çıkarmayı biliyorum. kendimi bu karaktere dönüştürdüm. Bir koca ve 3 tane çocuk istiyorum.

Evimde oturmak, istediğim zaman onunla partilemek ama sabah kahvaltı ve akşam yemeğini beraber yemek istiyorum. Ben böyle bir ailede büyüdüm.

"Yaşadığım hayat şartlarından dolayı buraya geldim. Beni 'parti girl' olarak bilin, önemli değil.

Ama istediğim şey; evlenmek, evimde oturmak, akşam yemeğini yapmak, istediğim zaman çıkıp eğlenmek ama yine evimde sağlıklı şekilde kalayım."

Bazı magazin programlarının seninle dertleri ne?

Türkiye'de Şeyma Subaşı diye bir figür oluştu. Çok seveni de oldu, çok sevmeyeni de oldu. Şeyma Subaşı ile ilgili kötü durumlar, daha çok haber oldu ve daha çok izlenildi.

"Şeyma ne kadar iyi bir şey yaparsa yapsın ilgi çekmez. O yüzden magazin programlarında beni kötülüyorlar. Yeter ki Şeyma Subaşı'nı konuşalım. O bizim bir figürümüz, oyuncağımız olsun."

Sosyal medyaya fotoğraf yüklerken Photoshop kullanıyor musun?

Fotoğrafın biraz renkleriyle oynayıp koymayı seviyorum. Yüzümde sivilce çıkmışsa neden koyayım?

Tabii ki o kısmı yok ediyorum. İnceltmeye ihtiyacım yok, yapacaksam kalınlaştırabilirim. Fotoğraf çekme açılarını biliyorum.

"EVLİ BİR ADAMDAN HAMİLE KALDIĞIM İÇİN..."

Hamilelik sürecinde Acun seni Miami'ye gönderdi mi?

Evli bir adamdan hamile kaldığım için ve bu kişi de çok ünlü bir insan olduğundan dolayı merak edilen biri haline geldim. İstanbul'da dışarı çıkamaz hale geldim.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.