Şeyma Subaşı...KEÇİLERİ KAÇIRDI MI,GEZDİRDİ Mİ?..

Şeyma Subaşı...KEÇİLERİ KAÇIRDI MI,GEZDİRDİ Mİ?..

İtalyan sevgilisi Guido Senia'nın ihanetine uğradığı iddialarıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birlikte romantik bir İtalya tatiline çıktı.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birlikte İtalya'ya tatile gitti.

Guido Senia'nın ikiz kardeşi Chicca Senia'nın Tenuta Tana di Volpe'deki evine giden Subaşı, çiftlikteki keçileri görünce dayanamadı.

İHANET İDDİALARINDAN SONRA ROMANTİK TATİL

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Guido Senia'nın ihanetine uğradığı haberlerine sessiz kalan Şeyma Subaşı konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı.

İhanet haberlerinin yayılması üzerine İtalyan DJ Guido Senia, sosyal medyadaki magazin sayfasının hesabına iddiaların doğru olmadığını ifade eden yorumla konuya son noktayı koymuştu.

KEÇİLERİ GEZDİRDİ

seymasunasi_keciler1.jpg

İkili daha sonra İtalya'ya romantik bir tatile çıktı. Guido'nun kız kardeşinin evine giden çiftten Şeyma Subaşı, çiftlikte bulunan keçileri gezintiye çıkardı. Şeyma'nın bu görüntüsütakipçilerinin yüzünde tebessüm oluşturdu.

EVE HAYRAN KALDILAR

seymasubasi_gorumce.jpg

Görümcesiyle evin bahçesinde poz veren Şeyma'ya takipçileri yorum yağdırdı.

Kimi sosyal medya kullanıcısı eve hayran kalırken bazı kullanıcılar, Subaşı'nı "Görümcene dikkat et" gibi esprili yorumlar yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.