Sisi (Seyhan Soylu)... BAŞBAKAN MERKEL'LE BİR GECE GEÇİRECEK BİR KİŞİYE ARABASINI VERİYOR!

Sisi (Seyhan Soylu)... BAŞBAKAN MERKEL'LE BİR GECE GEÇİRECEK BİR KİŞİYE ARABASINI VERİYOR!

İstanbul Alman Konsolosluğu binası önünde Hummer marka cipini bırakan Seyhan Soylu, Almanya Başbakanı Angela Merkel'e bir gece katlanana aracını vereceğini söyledi.

 

Başbakanlık binası önünde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in resimlerinin bulunduğu, "Bu arabayı kazanmak istiyor musun? O zaman diktatörlüğü öldür" yazılı bir pankart açılmıştı. Bu eylemi haksız ve alçakça olduğunu söyleyen Seyhan Soylu, 'Sizin kanınız da var! Bize diktatör diyenler, yakın tarihinde 65 milyon insanı öldürdüler' dedi.

İŞTE PROTESTONUN VİDEOSU;

Ülkemizde yapılan bu saygısızlıktan sonra derhal 'Siyaseti Güzelleştirme Platformu'nu kuran Seyhan Soylu, ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırı ve haksızlıklara siyaseti güzelleştirme platformu olarak anında cevap vereceklerini söyledi.

Alman polisinin Almanya’da ki çirkin eyleme seyirci kaldığını söyleyen Seyhan Soylu, bundan sonra ki eylemlerinde bizim polisimizden de aynı tavrı beklediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.