"Somuncu Baba Aşkın Sırrı" ...EKİP, FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİ!..

"Somuncu Baba Aşkın Sırrı" ...EKİP, FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİ!..

1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filminin yönetmen ve yapımcısı ve oyuncuları İstanbul Polat Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında bir araya geldi.

1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filminin yönetmen ve yapımcısı Kürşat Kızbaz, oyuncuları Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Altan Akışık, Altan Gördüm, Emin Olcay, Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Haldun Boysan, Kenan Bal, Saruhan Hünel, Serdar Yeğin, Sinan Albayrak, Suna Selen, Tuvana Türkay, Yunus Emre Yıldırımer ve filmin çekimlerine ev sahipliği yapan Aksaray’ın Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında bir araya geldiler.

"Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filmi, genç bir dervişin ilahi aşkı arayışı ve bu uğurdaki zorlu mücadelesini konu ediniyor. Sevda, ayrılık, sabır ve tevazu gibi temalar üzerinden işlenen film, aynı zamanda Somuncu Baba'nın aşkı arama yolunda Hicaz'dan Şam'a, Bursa'dan Aksaray'a uzanan hikayesiyle bir yol filmi olma özelliği de taşıyor.

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filmi İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Japonca, Çince ve Rusça alt yazılı versiyonlarıyla 50 ülkede vizyona girecek.

Basın toplantısının bitiminde Kürşat Kızbaz, Furkan Palalı, Tuvana Türkay ve Saruhan Hünel misafirlere ekmek ikram ettiler.

FURKAN PALALI

“BENİM İÇİN OKULDU”

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminde “Somuncu Baba”yı canlandıran Furkan Palalı, “Somuncu Baba Aşkın Sırrı seti benim içim okuldu. Büyük ustalarla karşı karşıya oynamak çok heyecanlı ve gurur vericiydi. Partnerim Tuvana ile olan duygu yoğunluğu yüksek sahnelerimizde de birbirimizin işini kolaylaştırdık diye düşünüyorum” dedi.

TUVANA TÜRKAY

“FURKAN GÖZLERİ SEVGİ VE SAYGIYLA BAKAN BİR OYUNCU”

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminde Furkan Palalı’nın eşini canlandıran Tuvana Türkay, “Özel hayatımda ilgi duyduğum bir konuyu işleyen bir filmde bu kadar büyük ustalarla oynamak benim için büyük gurur. Sinema hata kaldırmayan bir platform ve partnerinle olan uyumun gerçekten çok önemli. Biz bunu yakalayabildik diye düşünüyorum. Her şeyden önce insan olarak yakaladık. Furkan gözleri sevgi ve saygıyla bakan bir oyuncu.” dedi.

İŞTE FİLMİN FRAGMAN VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.