Ahmet Selçuk İlkan... YENİ ŞİİR KLİBİ 'BEN EN ÇOK İNSANDAN KORKTUM!'

Ahmet Selçuk İlkan... YENİ ŞİİR KLİBİ 'BEN EN ÇOK İNSANDAN KORKTUM!'

Şair Ahmet Selçuk İlkan, Ben En Çok İnsandan Korktum adlı yeni şiir klibini youtube kanalında sanatseverlerle buluşturdu.

Ahmet Selçuk İlkan “Yaşadığım döneme tanıklıkla duygularımı aktardım” dediği yeni çalışması ile ilgili duygularını şöyle özetledi;

“Değerli sanatseverler,

İnsan ile insanlık arasındaki uçurumun her geçen gün arttığını gözlemlemek beni derinden yaralıyor. Yaşadığımız bu dünyada maalesef şiddeti, yoksulluğu, adaletsizliği, savaşı, yıkımı ve yalanı büyütüyoruz. Ve bunların hepsini tek tek insan eliyle yapıyoruz.

Ben de şiirimde, yaşadığım döneme tanıklıkla, insanın kendi soyuna bu kadar düşman olabilmesine dair hayal kırıklığımı “Ben en çok insandan koktum” diyerek aktarmaya çalıştım.

Şimdi bu şiirimin klibini sizlerle paylaşmaktan, yorumlarınıza sunmaktan mutluluk duyuyorum. Şiirimde yine sözleri bana, müziği Mehmet Aslan’a ait olan Ben Ne İnsanlar Gördüm şarkımıza da sevgili İntizar’ın yorumuyla yer vermek istedim; Öfkemi tarif edecek daha etkili bir söz bulamadım.

Öte yandan, tüm bu üzüntü içinde şunu da elbette biliyorum, en zor zamanlarda birbirinin elinden tutma cesaretini gösteren de yine insan!..

Böylesi insanların çoğalması umudumu diri tutuyorum. İnsan olabilmek için insan doğmuş olmanın yetmediğini görebildiğimizde, insanca bir yaşam hayalinin hayatlarımıza yön vermesine izin verdiğimizde tüm dünyanın daha yaşanılası bir yer olacağına inanıyorum.”

Ahmet Selçuk İLKAN

Ben En Çok İnsandan Korktum - Ahmet Selçuk İlkan & İntizar

Şiir: Ahmet Selçuk İlkan

Müzik: Mehmet Aslan

Aranjör: Ozan Kavasoğulları

Yapım Danışmanı: Murat Alkan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.