AKILLI SAAT TANITILDI!

AKILLI SAAT TANITILDI!

Analog saat şıklığını yansıtan tasarımı ve gelişmiş teknolojik yenilikleri bir araya getiren akıllı saat Samsung Gear S3, teknoloji ve tasarım tutkunlarınca büyük ilgi gördü.

Samsung Electronics, göz alıcı ve yenilikçi akıllı saati Gear S3'ü, Türkiye’de büyük bir heyecan ile bekleyenlerin beğenisine sundu. Analog saatlerden ve saat yapım sanatından ilham alarak tasarlanan Gear S3, en gelişmiş mobil teknolojileri tasarım tutkunları ile buluşturdu.

Sahip olduğu göz alıcı tasarımı ve teknolojileri sayesinde akıllı saati, yaşam tarzını yansıtan vazgeçilmez bir aksesuara dönüştürüyor.

 Tasarımlarıyla heyecan yaratan Gear S3’ü yakından deneyimleyen misafirler teknoloji dünyasında yaratıcı bir yolculuğa çıktılar.

 Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ve Levent Özçelik ev sahipliğinde yapılan davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından Ahmet Güneştekin, Işıl Reçber, Burcu Karabacak, Ayşe Tolga, Emre Karayel, Erdil Yaşaroğlu, Hatice Aslan, Merve Hasman, İlkem Öztürk, Kerim Kuyumcuyan, Levent Erdem, Sedef Baran, Nazlı-Canan Bolak, Talia-Nora Kalpakçıoğlu, Haydar Çolakoğlu, Ekrem Cevheroğlu, Murat Ektiren, Erdal Ayaydın, Önder Halisdemir, Mehmet Garan, Serdar Oal ve Mark Gabay gibi isimler katıldı.

Samsung Gear S3, farklı yaşam tarzlarına uygun iki dikkat çekici versiyonda sunuluyor. Macera tutkunlarından ilham alan Gear S3 frontier, tasarım ve fonksiyonu harmanlayan dayanıklı tarzıyla güçlü bir dış görünüme sahip.

Gear S3 classic ise ikonik saatlerde bulunan minimalist ve zarif tarzı yansıtıyor. Her iki versiyon da ince bir işçilik ile tüm detaylarına büyük bir özen gösterilerek tasarlandı.

 Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, "Samsung olarak, akıllı saat pazarını yeniden şekillendirecek bir ürünü tanıtıyoruz. Gear S3, teknolojik özellikleriyle tüketicilerin günlük yaşamını kolaylaştırıyor.

Tasarımıyla da tüketicilere kolunda zevkle taşıyabilecekleri gerçek bir saat sunuyor” dedi. Türkiye’deki kullanıcıların bir önceki model olan Gear S2’yi çok sevdiklerinin altını çizen Yeğen, “Yeni Gear S3 ile tüketicilere, vazgeçmek istemeyecekleri saat deneyimini yaşatacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.