Ayşegül Aldinç... KIBRIS'TA HEM KONSER, HEM KLİP!

Ayşegül Aldinç... KIBRIS'TA HEM KONSER, HEM KLİP!

Ayşegül Aldinç, Kıbrıs'ta şarkıları kadar kıyafetleri ile de göz doldurdu. Ünlü sanatçı güzelliği ile dikkat çekti ve seksi kıyafetlerle göze de hitap etti.

Sanatçı önümüzdeki hafta da Kenan Doğulu şarkısına Kıbrıs’ta bir malikane de klip çekmeye hazırlanıyor.

Hafta sonunda Girne Rocks Hotel’de sevenlerinin karşısına çıkan ve iki gün konser veren Ayşegül Aldinç, şu sıralar sık sık Kıbrıs’a gidiyor.

Konserlerinde sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı adeta yıllara da meydan okuyarak güzelliğinden de hiç fire vermiyor. Kendisine her zaman iyi bakan ve yıllardır hiç değişmeyen sanatçı  sahnede de adeta fırtına gibi esiyor.

Rocks Hotel konserinde şarkıları kadar güzelliği ile de dikkat çeken sanatç ı, giydiği seksi kıyafetlerle de gözede hitap etti.

Menajer Etel Sason’un modacı kızları Raisa ve Vanessa kardeşlerin hazırladığı kıyafetleri giyen sanatçı güzelliğini gözler önüne sermekten çekinmedi. Ayşegül Aldinç’i dinleyenler arasında tiyatro sanatçısı Oya Başar ve dizi oyuncusu Ceren Moray’da vardı.

Kenan Doğulu şarkısına Kıbrıs’ta klip çekecek…

Ayşegül Aldinç son albümünün son klibi için de yine Kıbrıs’a gidiyor. Önümüzdeki hafta sonu, son albümü “Sek’íz” de yer alan albümün birinci şarkısı “Kendisi” için Kıbrıs, Çatalköy’de klip çekmeye hazırlanıyor.

Kenan Doğulu’ya ait şarkıyı en sona saklayan ve bu klip çalışması ile albümün tanıtımını sonlandıracak olan sanatçının klibini ise Murat Joker çekecek.

Klip Kıbrıslı oyuncu İnci Pars’ın halasının malikanesinde çekilecek. Böylece konserleri için sık sık Kıbrıs’a giden sanatçı araya bir de klip çekimi çalışması ekleyerek yoğun bir Kıbrıs mesaisi yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.