BEN BİLMEM EŞİM BİLİR’DEN MUHTEŞEM BAYRAM EĞLENCESİ!

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR’DEN MUHTEŞEM BAYRAM EĞLENCESİ!

Bayramın birincin gününe özel hazırlanan bölümde; sanatçı Kibariye şarkılarıyla stüdyoyu şenlendirdi.

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu bölümünde; Meryem – Mehmet Şahin, Rengin – Özgür Bozbey, Burcu – Soner Eryılmaz, Selver Veli – Adem Tüfekçi çiftleri yarışacak.

Bayramın birincin gününe özel hazırlanan bölümde; sanatçı Kibariye şarkılarıyla stüdyoyu şenlendirdi.  Kibariye ile İlker Ayrık arasındaki İngilizce sohbet ise komik anlara sahne oldu. “Mıncık Mıncık” oyununu oynaması için Ayrık tarafından ikna edilmeye çalışılanan ünlü sanatçı,  daha önceden izlediği oyunu bir türlü oynamaya cesaret edemedi.

 

 

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR’DE ÇİFTE BAYRAM!

 

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, 3 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen fenomen yarışma programı  “Ben Bilmem Eşim Bilir”’ 300. bölümü ile bayramın birinci günü Kanal D’de.

Sevilen sanatçı Kibariye ve Pascal Nouma’nın konuk olduğu program 300. bölüme özel hazırlanan pastanın kesilmesi kutlandı. Tüm ekip arkadaşlarına ve Kanal D ailesine teşekkür eden İlker Ayrık, çalışma arkadaşlarıyla hatıra selfiesi çekmeyi de ihmal etmedi.

benbilmemesmbilir_300kutlama.jpg

Ben Bilmem Eşim Bilir 300. Bölümüyle bayramın birinci günü saat 20:00’de Kanal D’de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.