Beyaz Show... ÜMİT BESEN FIRTINASI!

Beyaz Show... ÜMİT BESEN FIRTINASI!

Her hafta cuma günü yayınlanan Beyazıt Öztürk’ün sunuculuğunun yaptığı Beyaz Show’da bu hafta taverna müziğinin unutulmaz sesleri yer aldı.

 

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; fantezi müziğin üç usta ismi Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Arif Susam ve Kolonya Cumhuriyeti'nin başrol oyuncusu Büşra Pekin konuk oldu.

Programın giriş bölümünde Ümit Besen, ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?’ şarkısıyla muhteşem bir geceye merhaba demiş oldu.

Başrolünde Büşra Pekin’in oynadığı ‘Kolonya Cumhuriyeti’ filminin fragmanı bile filmin ne kadar komik olduğu hakkında ipucu verirken, izleyen herkesi güldürdü.

Fantezi müziğin üç ustası Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam program boyunca söyledikleri şarkılar ve potpurilerle geceye damgalarını vurdular.

Yeni haliyle Beyaz Show’a katılan Büşra Pekin, kısa sürede yaşanan bu değişimini de ilk kez programda anlatmış oldu.

‘Kolonya Cumhuriyeti’ filminin oyuncuları Ersin Korkut, Mahir İpek ve Uğur Bilgin stüdyoyu basarak sürpriz yaptılar. Kendilerinin neden programa davet edilmediğini soran komik üçlü, adeta Beyaz’dan hesap sordu.

Artık günümüzde herkesin kullandığı navigasyon programının ünlü sesi Sıla Erkan da programın konuğu oldu. Ses tonuyla ve navigasyon programı yüzünden yaşadığı hikayeleriyle herkesi güldürdü.

İŞTE O ANLAR;

YILLARCA HAFIZALARDAN ÇIKMAYACAK OLAN PARODİ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.