BODRUM BİR DE ROCK FESTİVALİ İLE SALLANDI!

BODRUM BİR DE ROCK FESTİVALİ İLE SALLANDI!

Bu Yıl İlki Gerçekleştirilen Bodrum Rock Festivalinin İlk Gecesine 6.3 Büyüklüğündeki Deprem İmzasını Attı...

Saat 20.00 gibi başlayan ilk gün konserlerine  Yüksek Sadakat, Objektif, Whisky, Senforock, Diken Cüneyt Ergün ve ,Can Gox gibi isimler sahne aldı.

Saat 01.15 gibi sahneye çıkan Can Gox henüz ikinci şarkısını söylerken deprem meydana geldi.. bir anlık şaşkınlıktan  sonra konseri durduran Can Gox hemen sahneden indi… Deprem aralıklar ile sabaha kadar sürdü.

Çadırlarda konaklayan Rock tutkunları beklide deprem sonrasında burada olduklarına bir kez daha mutlu olduklarını belirtti.

20-23 Temmuz Tarihlerinde 3,14 Müzik Yapım ve Organizasyon tarafından  Bodrum da düzenlenen Bodrum Rock Festivali  başladı.. Türkiye de bir ilke imza atarak, 70 rock grubunu, hazırlanacak iki ayrı ana platformda  4 gün boyunca  sahneye çıkacak...

Bodrum Rock Festivali coğrafya ve organizasyon kısıtlamalarını ortadan kaldırarak Rock kültürünü benimseyen herkese kapılarını açtı..
bodrum-rock-festivali-(17).jpg_.jpg

Festivalde ilk gün Yüksek Sadakat, Objektif, Can Gox, Whisky, Senforock, Cüneyt Ergün ve Diken gibi isimler sahne aldı.

Festivalde Cuma günü Nev, Pitch Black Process, Black Tooth, Yoğun Bakım, Örümcek, Heavy Sky, Açık Seçik Aşk Bandosu, Büyük Birader, Vernum ve Deer From Space yer alacak. 

Cumartesi günüyse sahnede Haluk Levent, Ogün Sanlısoy, Gece Yolcuları, Aylin Aslım, Serdar Heper, Fallen, Barlas Erinç, Dört X Dört, The Ayılar, Al’york, Nemrud, Cover Men, Red End, Blood Vortex, Lotus ve Deyiş Devran olacak.

Festivalin kapanışını Duman, Gür Akad Band, Redd, Acil Servis, Necati ve Saykolar, Emre Önbayraktar, Absence, Kramp, Tibet Ağırtan, Devil, Batu Mutlugil Band,  Femme Fatal, God Mode, Öfkeli Kalabalık, Sinem Sayın, Pusula yapacak. Festival boyunca Dj Pinaa müzikleriyle yer yer ortamın havasını değiştirecek ve rock severlere farklı bir deneyim yaşatacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.