Bülent Ersoy... DİVANIN PROGRAMINDA İZDİHAM!

Bülent Ersoy... DİVANIN PROGRAMINDA İZDİHAM!

Geçtiğimiz hafta sonu BVS Group’un Amiral Gemisi Günay Restaurant’ta Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy sahne aldı.

Programı boyunca Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini seslendiren Diva, 15 metre kumaş kullanılarak hazırlanan, kristal taş işlemeli mavi sahne kıyafeti ile göz doldurdu.

Yoğun  talep gören  Günay Restaurant’ta ki Bülent Ersoy programı için salon düzenine ekstradan masalar ilave edildi.

Yaklaşık 3 saat süren programda Ersoy çoğu şarkıyı mikrofonsuz söyleyerek dinleyenlerini mest etti.

utkuuysal_asena.jpg

Diva’yı Günay Restaurant’ta dinlemeye gelenler arasında o gece sahne programını iptal edip gelen Utku Uysal, Asena, Tansu, Özden Cerrahoğlu  gibi ünlü simalar da vardı.

Genç modacı Semih Doğruer’in kıyafetiyle sahneye çıkan Bülent Ersoy’un kıyafetini üç kişi taşıdı. 15 metre yani bir rulo kumaşın harcandığı yaklaşık 60 bin TL ye mal olduğu söylenen kıyafetle sahne öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Bülent Ersoy açıklamalarıyla da kafaları karıştırdı.

TARKAN’LA BİR KERE OLUR

46 yıldır sahnelerin verdiği heyecandan ötürü dimdik ayakta olduğunu söyleyen Ersoy, geçtiğimiz günlerde Oya Erdoğan’ın evlilik hazırlığı yaptığınıza dair bir açıklama yapmıştı” diye sorulması üzerine ‘Hazırlık yok, öyle bir şey yok. Olursa nasıl olur, ben hep gizli yaparım onu da duyar mısınız bilmem’ diyerek kahkahayı bastı.

 ‘Tarkan’la düet yapmıştınız tekrarı olur mu?’ sorusuna ise Ersoy; “Tekrarı olmaz. Her şeyin ilki güzel. Tekrarlardan aynı zevk alınamaz o öyle tarihe geçecek. Zor tatmin oluyor o yüzden star” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.