Bülent Ersoy... HELİN AVŞAR'I GÖZYAŞLARINA BOĞDURDU!

Bülent Ersoy... HELİN AVŞAR'I GÖZYAŞLARINA BOĞDURDU!

Elif Güvendik, Tayyar Işıksaçan ve Helin Avşar’ın TV 360 ekranlarında sunduğu “Aklınızda Kalmasın” isimli magazin programına, bu sabah Türk sanat müziğinin sevilen sanatçıları Bülent Ersoy telefonla bağlandı.

Aklınızda Kalmasın'ın sunucularından Helin Avşar, annesi Emral Avşar'a yakın olan ancak cenazeye katılmadığı için Bülent Ersoy'u affetmeyeceğini söylemişti.

Bunun üzerine Ersoy canlı yayına telefon ile bağlanarak, Hülya ve Helin Avşar'dan özür diledi. Ersoy'un bu açıklamaları Helin Avşar'ı gözyaşlarına boğdu.

KİMSEYİ KAALE ALMIYORUM!

Daha önce, Bülent Ersoy'un rahmetli annesi Emral Avşar'la yakınlıklarından bahsederken, cenazeye katılmamasından dolayı kendisini ‘affetmeyeceğini' söyleyen Helin Avşar’a, Bülent Ersoy’dan çok sert tepki geldi.

Bülent Ersoy,  programa bağlanır bağlanmaz “Zatıalinizle konuşmak meraklısı değilim ve kimseyi kaale almam!” diyerek Helin Avşar’ı sert sözlerle şok etti.

Helin Avşar ise, “Sinirlendiğim zaman ağzıma hakim olamıyorum.” diyerek Ersoy’a kafa tutmaya başlayınca Elif Güvendik, Helin Avşar’ı uyardı ve sakin olmasını söyledi.

Daha sonra Bülent Ersoy yumuşayıp Avşar'ın annesi hakkında konuşmaya başlayınca, Helin Avşar gözyaşlarına boğuldu ve kısa süreliğini canlı yayını terk etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.