Buray... ALEM FM'E ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Buray... ALEM FM'E ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Alem FM’de 11.00 -14.00 saatleri arasında ‘’Füsun Tuncer’le Müzikvizyon’’ programına konuk olan Buray, müzik dünyasının yeni ismi olmanın heyecanını Alem FM dinleyicileri ile paylaştı.

İlk albümü “1 Şişe Aşk’’ ile hayranları ile buluşan Buray, aslında aklındaalbüm yapma fikrinin olmadığını fakat albümdeki birçok şarkının söz yazarı Gözde Ancel ile Avusturalya’dayolları kesişip iyi bir ekip olduktan sonra albüm fikrinin daha da güçlendiğini ve bugünlere kadar geldiğini paylaştı.

Kıbrıs doğumlu sanatçı, Avustralya’da yaşadığı yıllar boyunca müzikle uğraştığını ancak kariyerindeki dönüm noktasını Ferhat Göçer’e verdiği “Unutmuş Çoktan” isimli şarkıyla yakaladığını paylaşarak“Ferhat Göçer’e verdiğimiz şarkı bize yukarından inen bir ışık, bir armağan gibiydi. Herşeyin çıkış noktası o oldu.” diye belirtti.

Buray’ın İstanbul’daki ilk sınavı

Albüm lansmanını 1 Ekim tarihinde Jolly Joker’de bir konser ile gerçekleştirecek olan Buray, “hızlı şarkıların hüzünlü sesi” olarak anılmakla birlikte Kenan Doğulu ve Yalın’a benzetilmekten rahatsızlık duymadığını, zaten yeni çıkan bir sanatçı olduğundan mutlaka birilerine benzetileceğini, ilerde diğer şarkılarıyla birlikte Buray’ın kendi baharat kokusununortaya çıkacağından emin olduğunu söyledi.

“Sezen Aksu, bir şarkımı söylese mutluluktan ölürüm”

Yeni şarkılardan ziyade klasiklerin adamı olduğunu söyleyen Buray“Elimde birçok şarkı var; herhalde Sezen Aksubir şarkımı söylese mutluluktan ölürüm” diyerek Sezen Aksu’ya olan hayranlığını paylaştı.

Avustralya’ya geri dönecek mi?

Bir dönem daha Türkiye’de olduğunu ancak Avustralya’da kurulu bir düzeni olduğundan Türkiye-Avustralya-Kıbrıs üçgeninde bir süre daha gidip geleceğinin sinyallerini verdi.

“Arabesk de söyleyeceğim!”

Kulağımızdan silinmeyen eski arabesk tarzda şarkıları da repertuarına alabileceğini söyleyen Buray, “Kanımızda biraz arabesk var tabii.. Konserlerde fantezi türde de şarkılar söyleyeceğim ama albüm her zaman orijinal şarkılardan oluşacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.