“Çehov Kabare”... GÖRKEMLİ GALADA ÇİFTE KUTLAMA!..

“Çehov Kabare”... GÖRKEMLİ GALADA ÇİFTE KUTLAMA!..

Tiyatro Sahnekarların, başrollerini Erhan Yazıcıoğlu, Volkan Severcan, Melda Gür, Bora Severcan ve Murat Kodallı’nın paylaştığı “Çehov Kabare” oyunu dün akşam gala gösterimini gerçekleştirdi.

“Çehov Kabare” oyunu ile sanat hayatında 50.yılını kutlayan Erhan Yazıcıoğlu ile 35.yılını kutlayan Volkan Severcan, oyun sonunda sahnede kendileri için hazırlanan pasta sürpriziyle duygu dolu anlar yaşadı.
 
Galaya katılan birbirinden ünlü sanatçı dostlarını da sahneye davet eden deneyimli oyuncular, kendileri için hazırlanan pastayı Göksel Kortay, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Tuna Arman, Zeyno Gönenç, Haluk Özenç, Anta Toros, Gani Müjde ve ünlü yapımcı-yönetmen Aram Gülyüz gibi isimlerle birlikte üfledi.
Öte yandan oyun sonunda 50. sanat yılı için kendisine takdim edilen çiçeği usta oyncu Göksel Kortay'ın ellerinden alan Erhan Yazıcıoğlu, yıllarca bir çok oyunda aynı sahneyi paylaştığı Kortay'ın önünde diz çökerek usta oyuncuya minnettarlığını dile getirdi.
 
Yine aynı şekilde 35. sanat yılı için kendisine takdim edilen çiçeği aynı zamanda aynı dizide birlikte rol aldığı Tamer Karadağlı'nın ellerinden alan Volkan Severcan, ''bugün burada hep birlikte olmak çok güzel bir duygu. Yaşasın sanat, yaşasın tiyatro'' ifadeleri ile seyircileri selamladı. 
 
Bora, Meziyet, Volkan - Meltem Severcan
 
Gani Müjde, Belma Canciğer
 
HEM OYNADI HEM YÖNETTİ HEM KOSTÜM TASARLADILAR
 
Oyunun başrol oyuncularından Bora Severcan oyunun aynı zamanda yönetmenliğini yaparken, Melda Gür de oyunun kostümlerini tasarladı.
 
Çiğdem Tunç, Pınar Altuğ
 
Zeynep Görkmen, Aram Gülyüz, Palyk Gülyüz, Nil Gülyüz
 
Galaya katılan ünlü isimler oyun çıkışında oyunu çok beğendiklerini ve 1.5 saat boyunca oldukça eğlendiklerini dile getirdi.
Oyun sonunda oğulları Volkan ve Bora Severcan'ın perfonslarını değerlendiren anneleri Meziyet Severcan ise; ''Bir anne için mutlulukların en büyüğü'' yorumunu yaptı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.