Cemil İpekçi... SAHNELERİN ŞIK VE RÜKÜŞLERİNİ AÇIKLADI!

Cemil İpekçi... SAHNELERİN ŞIK VE RÜKÜŞLERİNİ AÇIKLADI!

Sahnelerin en rüküş ve en iyi giyinenlerini katıldığı bir moda söyleşisinde anlatan Cemil İpekçi, "Bana küsmesin ama en rüküş Hande Yener... Hadise ise umutsuz vaka hatta facia. Neden böyle bilemiyorum oysa Avrupa görmüş bir isim" dedi.

Büyük ilgi gören imza günü ve söyleşide sevenlerinin sorularını yanıtlayan ünlü modacı, sanat dünyasına bomba gibi düşecek açıklamalar da yaptı.

gulbenergen_hadise.jpg

Sahnelerin en rüküş ve en iyi giyinenlerini ilk kez açıklayan İpekçi, "Bana küsmesin ama en rüküş Hande Yener... Hadise ise umutsuz vaka hatta facia. Neden böyle bilemiyorum oysa Avrupa görmüş bir isim" dedi. 

handeyener-sebastian-4-001.jpg

Sahnelerin en şık isimlerini de sıralayan Cemil İpekçi, "Gülben Ergen çok şık giyiniyor. Çok zarif her giydiğini yakıştırıyor. Kıyafeti taşımayı çok iyi biliyor. Ajda Pekkan da çok iyi. Bülent Ersoy'u çok giydirdim ancak çok yorucu" diye konuştu.

bulentersoy-gunay-2.jpg

Şalvarın moda dünyasında önemli bir yeri olduğunu söyleyen İpekçi, "Şalvar bizim kültürümüz özümüzde  var. Ben yıllardır giyiyorum. Avrupa da şalvarı bizden aldı" açıklamasında bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.