Ceren Kaplakarslan... 'DÜNYA YANSA RAFET'LE BARIŞMAM'

Ceren Kaplakarslan... 'DÜNYA YANSA RAFET'LE BARIŞMAM'

Günlük bir gazetede “Affet beni Rafet” başlığı ile yayınlanan bir haberde Rafet El Roman, eşinin barışmak için kendisine mektup yazdığını ve af dilediğini iddia etmişti. Ceren Kaplakarslan konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

İşte o açıklama;

Değerli basın mensupları…

Davası bir süre önce açılan ve avukatım Sn. Edip Önder tarafından yürütülen, karşılıklı anlaşmamız neticesinde maddi manevi hiçbir talebimin de bulunmadığı davada Rafet El Roman ile boşanma sürecimiz bütün karalığımla devam etmektedir.

6 Ekim 2016 tarihinde de boşanma davamızın duruşması yapılacaktır. Ancak bugün bir günlük gazetede çıkan ve tamamen asılsız olan haber konusunda sizleri ve kamuoyunu bilgilendirmek isterim.

“Ceren’den Özür Mektubu” başlığı altında yayınlanan haberde, Rafet El Roman’dan özür dilediğim, barışmak istediğim yolunda sözde benim tarafımdan yazıldığı iddia edilen ve haber metninin içeriğini oluşturan mektup tamamen asılsız olup hayal ürünüdür.

Böyle bir mektup tarafımca hiçbir şekilde yazılmamıştır. Haberin tekzibi için gerekli yasal işlemler yapılmış olup konu ile ilgili tüm yasal haklarımı kullanacağımı altını çizerek belirtmek isterim.

Şu sıralarda devam eden film çalışmalarımdan dolayı oldukça yoğun bir tempo içerisinde bulunmaktayım. 6 Ekim’deki boşanma davamıza da katılacağımı ayrıca belirtmek isterim. Konu ile ilgili olarak göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, hepinize iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla…

Ceren KAPLAKARSLAN                                                                   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.