Cici Babam... 5 GÜNDE 5 ŞEHİR GEZDİ!

Cici Babam... 5 GÜNDE 5 ŞEHİR GEZDİ!

“Cici Babam” film ekibi 5 ile kahkaha dağıttı. Ekip, Kütahya ve İzmir’in ardından sırasıyla Ankara, Bursa ve Eskişehir’deydi.

 

 

“Cici Babam” film ekibi 5 ile kahkaha dağıttı. Filmin yönetmeni Meltem Bozoflu Gölebeyi, oyuncular Onur Buldu, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya ve Burak Topaloğlu il il gezerek sevenleriyle buluştu. Ekip, Kütahya ve İzmir’in ardından sırasıyla Ankara, Bursa ve Eskişehir’deydi.

Gittikleri her ilde sevgi seliyle karşılanan ekip, 5 günde 2000 kilometreyi aşkın yol yaptı, binlerce seyirciyle biraraya geldi.

cicibabam_porsukcayi.jpg

PORSUK ÇAYI’NDA TEKNE TURU!

Ankara Atlantis Avm’de Ankaralılarla buluşan “Cici Babam” ailesi, Bursa’da da Kent Meydanı Avm’deydi. Bursa’dan Eskişehir’e giden ekip önce Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki öğrencilerle sohbet etti.

Sonrasında da Özdilek Avm’deydi. Yönetmen ve oyuncular, Eskişehir’e gitmişken Porsuk Çayı’nda tekne turu yaparak şehrin tadını çıkardı.

ANNELER DE AŞIK OLUR MU?

3 yetişkin kardeşin annelerini ziyarete gelirken yolda karşılaştıkları hippi bir müzisyenin, annelerinin sevgilisi olmasıyla başlayan hikaye, kahkaha dolu bir aile komedisi olarak devam ediyor.

Annelerinin aşık olabileceğini kabul edemeyen iki erkek bir kız kardeş ile aşklarını anlatmaya çalışan Melahat (Yasemin Conka) ile Tanju’nun (Mahir İpek) macerasını “Güldür Güldür” projesinin de yazarları Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk Sak, Şükrü Özbey yazdı, Meltem Bozoflu Gölebeyi yönetiyor.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.