Deha Bilimlier... SEZONU KAPATTI!

Deha Bilimlier... SEZONU KAPATTI!

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı teklisi Tanrım ile kendinden sıkça söz ettiren Deha Bilimlier kış sezonunu verdiği son konser ile kapattı.

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı teklisi Tanrım ile kendinden sıkça söz ettiren Deha Bilimlier, Eskişehir ,Bursa’da arka arkaya verdiği konserlerden sonra kış sezonunun son konserini önceki akşam İstanbul Jolly Joker sahnesinde vererek izleyicisini coşturdu.

Deha Bilimlier, İstanbullu izleyicisine de unutulmaz bir gece yaşattı.

Söylediği şarkılar ve sahne performansıyla İstanbul gece hayatının en sevilen isimlerinden olan Deha Bilimlier son günlerde yeni teklisi Tanrım’ın yakaladığı başarı ile çıkışını sürdürüyor. 

Şarkısının başarısını Eskişehir ve Bursa’da verdiği konserlerde gördüğü ilgiyle perçinleyen Deha Bilimlier, önceki gece kış sezonunun son konserini İstanbul Jolly Joker sahnesinde verdi.

Deha Bilimlier hafta içi olmasına rağmen konser alanını dolduran genç ve coşkulu izleyicilere sahneden teşekkür etti.

Deha Bilimlier, Jolly Joker konseri için sahne üzerinde söylemeyi sevdiği şarkılardan oluşan bir repertuar ile tüm eğlenenlere unutulmaz bir gece yaşattı.. “Konser için Pop, Arabesk, Ahmet Kaya şarkılarından oluşan şarkılar seçtim. Kışa güzel veda ettik “ diyen Deha Bilimlier yaz boyu farklı şehirlerde sahne almaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.