Diriliş ‘’Ertuğrul’’... GİZLİ OYUNLAR!

Diriliş ‘’Ertuğrul’’... GİZLİ OYUNLAR!

Diriliş ‘Ertuğrul’ 31 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45’te 89. böllümü ile TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş ‘Ertuğrul’un 89’uncu bölümü yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.

 Diriliş Ertuğrul’un 31 Mayıs Çarşamba günü TRT 1’de ekrana gelecek bölümünde, Mikolas’ın komutası altında Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplayan Vasilius Ertuğrul’ları tuzağa düşürmüştür.

Sultan Aleaddin’in yetişmesiyle Ertuğru’lar kurtulmuş olsa da Aliyar bu tuzak neticesinde canını kaybetmiştir. Daha sonra Vasilius kaçmayı başararak kaleye sığınmıştır.

 

Sultan Aleaddin bölgede bulunduğu süreçte gerek Ertuğrul’un tutumlarını, liyakatini, gerekse ahalinin memnuniyetini göz önünde bulundurarak Sadettin Köpek’in yanında ona uç beyliğini vermiş ve bu toprakların idaresini ona teslim etmiştir.

Bu durum Saadettin Köpek’i pek memnun etmeyecektir. Peki Saadettin Köpek şimdi neler planlayacaktır? Ertuğrul onun hamlelerine nasıl bir karşı duruş sergileyecektir? Sultanın bu ikili arasındaki tavrı ne olacaktır?

 Diğer taraftan Vasilius Ekaterina’yı, Ebu Mansur’un Sultan Aleaddin olup olmadığını öğrenmesi için Hanlı Pazar’a göndermiştir. Peki Ekaterina bunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse Vasilius’un büyük planı ne olacaktır?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.