Ece Mumay... "DENİZ ATI" İLE SAHNEDE!

Ece Mumay... "DENİZ ATI" İLE SAHNEDE!

Kendine özgü tarzı, buğulu sesi ve etkileyici sahne performansları ile dikkat çeken başarılı şarkıcı ve söz yazarı ''Ece Mumay''; yeni şarkısı ''Deniz Atı'' ile ters köşe yaparak sevenlerini şaşırttı.

''Deniz Atı''nın sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olurken şarkının ilgi çeken iddialı aranjesini ise Semih Gönder & Ece Mumay birlikte üstlendi.

 ''Ece Mumay''; yeni şarkısının tüm detaylarında son yıllardaki yadsınamaz başarısının kendisine ait olduğunu belirterek aynı zamanda hayatındaki zorlu süreçlerden ve yaşadığı ilişkilerden de beslendiğini ifade etti. 

Resim önizlemesi

'Baştan sona öyle bir proje oldu ki; akla hayale sığdıramadık' diyen ''Ece Mumay''ın, tüm güzelliğinin gözler önüne serildiği makyajıyla ve stili ile büyülediği klipte sanatçıya profesyonel bir dans ekibi de eşlik etti. 

Müzikal yeteneklerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında yoğun geçen dans provaları ile sahne şovlarını daha da güçlendiren sanatçı, bu kulvardaki iddiasını da yeni klibinde ortaya koydu.

Yönetmenliğini Eyüp Öztürk'ün üstlendiği klip; kadının gücünün görsel efektlerle ön planda sunulduğu, pırıl pırıl yakın detaylar ve dans şovlarının hakim olduğu görüntüleri ile izleyenleri heyecanlandıracak. 

''Ece Mumay''ın yeni şarkısı ''Deniz Atı'' DMC ve Angie Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.