Ela Altın - Uğur Çınar... GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GÖNÜL ŞARKILARI!

Ela Altın - Uğur Çınar... GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GÖNÜL ŞARKILARI!

İBB Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, müzik dünyamızın usta yorumcularından Ela Altın ile günümüzün başarılı sanatçılarından Uğur Çınar’ı aynı sahnede buluşturacak özel bir programa ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, müzik dünyamızın usta yorumcularından Ela Altın ile günümüzün başarılı sanatçılarından Uğur Çınar’ı aynı sahnede buluşturacak özel bir programa ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, Türk müziğinin önemli seslerini sahnesinde ağırlayarak İstanbullu sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor. İBB Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, iki farklı kuşaktan çok değerli iki ses olan Ela Altın ile Uğur Çınar’ı “Gönül Şarkıları” programı ile bir araya getirecek.

“Gönül Şarkıları” konser programı,  25 Şubat Cumartesi günü Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 60’lı ve 70’li yılların unutulmaz Türk Sanat Müziği şarkılarının seslendirileceği program, 20:00’de başlayacak. 

Geçmişten günümüze müzikseverlerin gönlünde taht kurmuş eserlerin Ela Altın ve Uğur Çınar’ın sesiyle yeniden hayat bulacağı programda dinleyiciler nostaljik dakikalar yaşayacak. 

Altmış yıla yakın sanat yaşamında sayısız plak çalışmaları yapan ve döneminin önemli gazinolarında assolist olarak çalışan TRT sanatçısı Altın ile 2000 yılından bu yana TRT’de televizyon ve radyo programları hazırlayıp sunan ve hâlen Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Modern Folk Müzik Topluluğu’nda solist olarak çalışmaya devam eden Çınar’ın sahne alacağı konser, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum