Emel Sayın... ESKİ AŞKA HÜZÜNLÜ VEDA!

Emel Sayın... ESKİ AŞKA HÜZÜNLÜ VEDA!

Büyük bir aşk yaşamışlardı... Ama hiçbir zaman dillere düşmemiş, aşklarına saygı göstermiş ve ortalıkta olmamışlardı... Birlikteliklerini "reklam" amacı olarak kullanmamışlardı. İtiraf da etmemişlerdi o yıllarda...

Yıllar sonra onlara birbirleri sorulduğunda ise, hep kaçamak cevap vermişlerdi.

Emel Sayın ve Tarık Akan.

Tarık Akan aşk hayatıyla çok az gündeme gelmişti. Çünkü bu konuda yıllarca konuşmadı.  Bir kez isim vermeden şöyle demişti:

 "Hep aşık delikanlıyı oynamıştım ama aşkı yaşamamıştım. Sonunda sırılsıklam aşık oldum. Önce aramızdaki elektriğe engel olmaya çalıştık. Hele o çok direndi. Ancak aşka set çekilmiyor. Tam dört sene sordu"

Emel Sayın, yakın tarihte yaptığı bir röportajda itiraf etmişti Tarık Akan ilişkisini... Hürriyet Gazetesi'nden Yener Süsoy'a verdiği röportajda ise şunları söylemişti Emel Sayın: 

Çok güzel, hoş bir duygusal ilişkiydi o. İsmet'ten sonra aşık olduğum ikinci erkek Tarık'tır. Onu hep güzel anılarla hatırlıyorum.

TARIK'A AŞIK OLDUM!

Yaşanması gereken bir duyguydu bence, yaşandı, bitti. Yaşadığım için hiç pişman değilim. Bu ilişkiyi de ben çok masum görüyorum. Ama şimdi o aşktan geriye hiç bir şey kalmadığı için çok üzülüyorum.

Aşık olmak çok güzel bir duygu. Ondan sonra hiç aşk yaşamadım, şu an böyle bir ışık da yok. Yener'ciğim sana hiçbir şey için de söz veremem, çünkü insan başına ne geleceğini bilemiyor.

ESKİ SEVGİLİYE HÜZÜNLÜ VEDA...

Emel Sayın'ın yıllar sonra itiraf cümleleri bunlardı. 

Peki ya bugün? Usta sanatçı, eski aşkına nasıl veda etti... Emel Sayın'ın iç dünyasında yaşadığı acı'yı bilmemiz mümkün değil, ne var ki Sayın, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla eski aşkına, eskisi gibi "Sevgili" diye hitap etti ve şunları yazdı:

"Güle güle sevgili....... TARIK"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum