Emina Sandal... BASKET SAHASINDA NEFESLERİ KESTİ!..

Emina Sandal... BASKET SAHASINDA NEFESLERİ KESTİ!..

Dünyanın ünlü bir deodorant markası, A Milli Erkek Basketbol Takımı ana sponsorluğu ve EuroBasket2017 etkinlik sponsorluğu lansmanını basketbol dünyasından isimlerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Lansman Emina Sandal, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Erkek Basketbol Takım Menajeri Kerem Tunçeri, A Milli Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, milli takım oyuncuları Sinan Güler, Semih Erden, Doğuş Balbay’ın katılımıyla gerçekleşti. Lansmana sıkı bir basketbol taraftarı olan Emina Sandal damga vurdu. 

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu “Türk basketbolu için çok önemli bir deneyim olacağına inandığımız Avrupa Basketbol Turnuvası’na sayılı günler kala, bugün burada ay yıldızlı formayı bizlerden sonra gururla taşıyacak kardeşlerimizle bir aradayız. Sahada Türk milletinin gurur duyacağı bir takım görmek birinci önceliğimiz. Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu maçları ve final ayağını ülkemizde hayata geçiriyoruz. Türk basketbolunun gelişimine destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza minnettarız. Bu kapsamda Rexona’nın A Milli Erkek Basketbol Takımımızın ana sponsoru ve Eurobasket2017’nin etkinlik sponsoru olduğunu anons etmekten mutluluk duyuyorum. Rexona markasıyla yaptığımız bu sponsorluk anlaşmasının son derece verimli bir işbirliğinin başlangıcı olarak görüyoruz. Türk Basketboluna verdikleri destek için Rexona markasına ve Unilever'e teşekkür ederiz...” dedi.

Emina Sandal güzelliği, dinamizmi ve kıvraklığı ile lansmanın adeta önüne geçti. 

Oyuncular Doğuş Balbay, Semih Erden ve Sinan Güler’in yer aldığı, Rexona’nın A Milli Erkek Basketbol Takımı’na desteğini ve taraftarın da takımın önemli birer parçası olduğunu eğlenceli bir dille anlatan reklam filmi de lansmanda izlendi. 

Marka ,A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın her hareketinde yanında olurken EuroBasket2017 boyunca düzenlenecek aktiviteler ile basketbol taraftarlarına keyifli anlar yaşatacak.

Ek Dosyalar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.