Engin Atalay... "ZAMANLA" MÜZİK DÜNYASINDA ADINI DUYURACAK!

Engin Atalay... "ZAMANLA" MÜZİK DÜNYASINDA ADINI DUYURACAK!

Uzun yıllardır müzik alanında eğitmenlik yapan Engin Atalay, Seyhan Müzik etiketli "Zamanla" single çalışmasını dijital müzik platformları üzerinden dinleyicilerin beğenisine sunuyor

Müzikseverlere beklediğinden fazlasını verecek olan şarkı, Engin Atalay'ın özel ses rengi, taklit edilmesi zor ve güçlü vokal tekniği ile dikkat çekiyor.

Söz ve müziğini Emre Aksu'nun yaptığı şarkının düzenlemesini Turaç Berkay Özer hazırladı. Günümüz modern pop sound'unun ustaca kullanıldığı şarkının kayıtlarında, Türkiye'nin önde gelen müzik adamları yer aldı. Kaya Müzik stüdyolarında 4 ay süren yoğun çalışmaların sonunda tamamlanan şarkının miks ve mastering'ini Emre Kıral yaptı.

Engin Atalay'ın performans görüntülerinden oluşan, kalabalık bir ekibin çalıştığı "Zamanla" şarkısının video klibi Kino Medya tarafından çekildi.

Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu olan Engin Atalay Zonguldak Ereğili'de dünyaya geldi. 10 yıl Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nde bireysel ses ve keman eğitimi alanında öğretim görevlisi olarak çalışan genç sanatçı, profesyonel müzik hayatını ve eğitimciliğini paralel olarak yapmaya devam ederek, yurtiçi ve yurtdışında birçok başarılı konsere imza attı. Engin Atalay, 2006-2007 yılları arasında Atv'de yayınlanan ünlü isimlerin ( AJDA PEKKAN ,OSMAN YAGMURDERELİ. MÜSLÜM GÜRSES .PELİN AKAT ve KAYAHAN ‘IN) Juri koltuğunda  yer aldığı "Profesyonel" yarışmasında 1.oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.