Ergün Demir... ARJANTİN’DE ŞARKI SÖYLEDİ YARDIM TOPLADI!

Ergün Demir... ARJANTİN’DE ŞARKI SÖYLEDİ YARDIM TOPLADI!

Türkiye'de 'Binbir Gece' dizisi ile adını duyuran oyuncu Ergün Demir Arjantin'de verdiği konserin geliri ile son aylarda selde ve soğukta mağdur olan sokakta kalan insanlara yemek, giysi, çocuklara oyuncak dağıttı.

Haber; MELİKE BİRGÖLGE

'Binbir Gece' dizisi ile adını duyuran oyuncu Ergün Demir geçtiğimiz yıl Arjantin’de yayınlanmasının ve yoğun ilgi görmesi üzerine 2 aylığına davet edildiği ‘Bailando’ yarışmasında 7 ay boyunca her hafta canlı yayında yaptığı danslarla milyonların dikkatini çekti.

ergundemir_konser.jpg

Oyuncu Ergün Demir Arjantin’de umduğundan fazla ilgi gördü, attığı her adım haber oldu.

O kadar yoğun ilgi gördü ki, geçtiğimiz Ekim ayında yapım şirketi Annesini Buenos Aires’e  konuk ederek oyuncuya canlı yayında sürpriz yaptı. Annesini karşısında gören oyuncu mutluluk gözyaşlarıyla Arjantinlileri ağlattı.

7 aylık dans maratonunun ardından 2,5 ay süren Carlos Paz Tiyatro Festivali’nde ‘Marcianos En La Casa’ oyununda rol aldı. Oyunu İspanyolca konuşarak rol aldı, gitarla şarkılar çaldı. Oyun festivalde 7 ödül aldı.

Ergün Demir Arjantin’de geçtiğimiz yıl “İnternette kısa sürede en çok tıklanan kişi” olarak ve ayrıca birçok sanat dalında en iyilere verilen ödül töreni ‘32. Estrella de Concerts’ de ‘Yılın Yıldızı’ seçildi.

ergundemir_yardim.jpg

Oyun bitiminde yeni projeleri değerlendirmesinin yanı sıra son aylarda selde ve soğukta mağdur olan sokakta kalan insanlara yemek, giysi, çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatta bir paket erzak getiren insanların gireceği La Pasiva’da sahne aldı. Türkçe, İspanyolca, Fransızca şarkılar söyledi.

Bu konserle topladıklarını Buenos Aires’ten başka şehirlere giderek ihtiyacı olanlara yiyecek giyecek teminini ileterek de Arjantin halkının sevgisini pekiştirdi.

ergundemir_arjantin_toplu.jpg

Önümüzdeki ay provalara başlayacak olan oyuncu, Aralık ayında Arjantin’de komedi oyunuyla ikinci kez sahne alacak.

Ergün Demir’e, şahit olduğum, kendisine Buenos Aires’te gösterilen yoğun ilgiyi ve Arjantin’de onu neden bu kadar çok sevdiklerini sorduğumda; bu soruma teşekkür ederek şöyle cevap veriyor:

BANA BAKMIYORLAR!

“Bu sorun için teşekkür ediyorum Melike. Neden beni bu kadar çok seviyorlar? Çünkü beni görüyorlar. Bana bakmıyorlar, beni görüyorlar.

Bakmak ve görmek arasındaki farkı biliyorlar. Bakmak başka, görmek başka… Beni görmeye niyetlendiğinizde, beni gördüğünüzde; ne kadar tutkulu olduğumu, ne kadar saf yürekli – iyi niyetli olduğumu, ne kadar paylaşımcı, ne kadar mütevazı, ne kadar samimi, ne kadar vatansever, ne kadar sanat hastası olduğumu görüyorlar.

Ama her şeyden önemlisi sanatı insanların hizmeti için sunduğumu, insanlık için, daha güzel bir dünya için mücadele ettiğimi gördükleri için beni çok seviyorlar. Neysem O'yum! Oynamıyorum. Sanırım bu sebeple…

Oyunculuğu sahnede yapıyorum, yaşamda, hayatta değil! Ben bir anti starım. Anti star derken kaprislerim yok, mütevazı yaşıyorum.

İnsanları seviyorum, değer veriyorum. Bu da onlara yansıyor olmalı ki, iki aylığına geldiğim Arjantin'de 1,5 yıldır yaşıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum