Ersan Er... "ARABESKİ YEDİRMEM"!..

Ersan Er... "ARABESKİ YEDİRMEM"!..

Tanrım ve Yaşamam Artık şarkılarıyla Youtube da tıklanma rekorları kıran ve milyonların beğenisini kazanan Ersan Er Radyo Trafik Marmara da Emel Yalçın'ın sunduğu Ünlüler Trafikte programının konuğu oldu.

 

Albüm yapmadan önce dünyaca ünlü pek çok starın   yakın korumalığını yapan Ersan Er Türkiye ziyareti esnasında Paris Hilton'un da yakın korumalığını yapmıştı. 

Emel Yalçın'ın güzel kadın etkiledin mi Paris Hilton'dan sözlerine Ersan Er "hayır hiç etkilenmedim ben işimi yapmaya çalışıyordum ama  samimiyetle söylemek gerekirse bizim Türk kızlarımız Paris Hilton'u yüze katlar en yakından gördüm güzel değil gerçekten çirkin dedi.  

Arabeski Yedirmem!..

Ersan Er programda Emel Yalçın'a samimi açıklamalarına devam ederken arabesk müzik ile ilgili olarak "Arabeskçiler pop müzik dinlemez ama popçular gizli gizli arabesk dinliyor.

Ben yeni bir tarz çıkarttım. Arabeskçilere burun kıvırıyorlardı ama bu tabuyu yıktım. Dengeler değişmeye başladı arabesk müzik benimle yeniden sevilmeye kulüplere girmeye başladı. Acıyı tatlı sunuyorum"  dedi.  

Ersan Er'in Arabesk İsyanı 

Bir İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, Azer Bülbül  gibi üstadlar artık çıkmıyorsa müzikteki dayatmalarla ilgilidir. 80'lerde arabesk yasağı vardı. Şimdi yasak değil ama radyolar maalesef arabesk müziğe yer vermiyor dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.