Familya... ATEŞİN DÖNÜŞÜ HERKESİ ŞOK EDER!

Familya... ATEŞİN DÖNÜŞÜ HERKESİ ŞOK EDER!

Fox Tv’nin yeni aile dizisi Familya 27 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de 2. bölümüyle ekranda..

Familyanın son halkası olan Ateş'in gelişi herkeste şok etkisi yaratır. Ailesini yeniden birleştirmek isteyen Yaşar'ın işleri pek de düşündüğü gibi ilerlemeyecektir.

Çocuklarını tanıma ve kendini onlara affettirme hislerinin arasında sıkışan Yaşar Beyoğlu, ailesini kazanmak için yeni planlarını devreye sokar.

Familya üyeleri kendi rotalarında ilerlerken, Casim'in rant mücadelesi de giderek büyümektedir. Aileyi mercek altına alan Casim, hırslarıyla doldurabileceği bir açık kollamaktadır.

Çocukların taşıdığı kızgınlığın ve giderek daralan zamanının aksine, Yaşar Beyoğlu'nun umudu tükenmemektedir. Fakat suların durulduğunu sandığı an, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

FAMİLYA’NIN KORSANLARI

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Familya dizisi, ilk bölümüyle izleyicisinden büyük beğeni topladı.

27 eylül Salı akşamı ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Familya’da Erkan Kolçak Köstendil ve Gökhan Kıraç, sahne gereği korsan kılığına girdiler.

 

familya_korsanlar.jpg

Familya’da Uğur Yücel’in canlandırdığı Yaşar Beyoğlu karakterinin futbol sever oğlu Toprak’ı canlandıran Erkan Kolçak Köstendil ve Toprak’ın en yakın arkadaşı Bıttım karakterini canlandıran Gökhan Kıraç, korsan Jack Sparrow kostümleriyle izleyenleri güldürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.