Faruk K... ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

Faruk K... ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz günlerde Pal Fm’de Kaan Gökman’a konuk olan ünlü şarkıcı Faruk K programda zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Ağzını yaya yaya , eğe eğe şarkı söyleyenler fenomen oldu!

Geçtiğimiz günlerde Pal Fm’de Kaan Gökman’a konuk olan ünlü şarkıcı Faruk K programda zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Program esnasında müzik piyasasında yaşadığı sıkıntılardan da bahseden Faruk K, ağzını yaya yaya, eğe eğe şarkı söyleyenlerin fenomen olmasının, birilerini taklit edenlerin ünlü olmasının, başkasının şarkısını paylaşıp milyonlara hitap edenlerin Dj olmasının enteresan bir hal aldığına değindi.  

Çocuk tiyatrosu ve öğretmenlik dışında 3 senedir yaptığı festival ve sahne çalışmalarından yediklerini giydiklerini azalttığını ve o 3 senelik birikimle yeni şarkısını yaptığını belirtti.

Serdar Ortaç’tan “Kes Saçlarını, Şarkı Vereceğim”…

Programda samimi açıklamalarda bulunan Faruk K, müzik piyasasına ilk girdiği yıllarda yapımcıların “Tarkan gibi tipin olmalı, gözlerin güzel olmalı” demelerinden sonra “kötüyüm, çirkinim, benden bir şey olmaz” diye depresyona girdiği itirafında bulundu.

Programda ayrıca “Yaş aldıkça insan olgunlaşıyor. Hayat çok zor… Bunların hepsini bir araya getirdiğin noktada başka bir şey hissettiriyor müzik sana. Ben arada elektronikte yaptım. Serdar Ortaç furyasında Serdar beni tehdit etti.” -Kes saçlarını, şarkı vereceğim” dedi. Şarkı da aldım olmadı. Zeynep Dizdar ile bir şey yaptık, olmadı. Sezen Aksu cover’ı yaptım, olmadı. Denedim ama bırakmadım çünkü müzik deneme yanılma durumudur. Sadece şans faktörüyle dönen maddi imkânlarla beraber beyninin sağlığının yerinde olması gerekiyor. Bir sanatçı için bunların hepsini yakalamak zor oluyor” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.