Fırat Altunmeşe.... YENİ BİR ALTINMEŞE GELİYOR !..

Fırat Altunmeşe.... YENİ BİR ALTINMEŞE GELİYOR !..

Ünlü türkücü İzzet Altunmeşe’nin oğlu, Fırat Altunmeşe, "Hesapta Aşk" isimli film ile beyaz perdede izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

2 yakın kız arkadaş, 1 ergen erkek kardeş, 2 yakışıklı çocuk ve Ankara'dan başlayan, Datça'ya uğrayıp İstanbul'a uzanan macera dolu bir gençlik hikayesi! Senenin en iddialı Gençlik filmlerinden Hesapta Aşk, Sevgililer Günü’nden hemen önce vizyona giriyor.

Sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için İstanbul'a kaçmayı planlayan Ezgi'nin yakın arkadaşı Didem ile yaptığı plana, anne zoruyla kardeşi Musti'yi dahil etmek zorunda kalmasıyla karışan tatil planları, Istanbul uçağında tanıştıkları Numan (Fırat Altunmeşe) ile renkleniyor.

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe’nin oğlu, Fırat Altunmeşe, televizyonda rol aldığı birçok diziyle genç kızların sevgilisi haline gelmişti. Kaçak Gelinler dizisiyle ünlenen ardından Maral dizisiyle hayran kitlesini genişleten Altunmeşe, 2016’ ya yeni filmi Hesapta Aşk ile merhaba diyor.

Yeni sezonda yeni dizisiyle ekranlara dönen Fırat Altunmeşe, Hesapta Aşk filminde bıçkın delikanlı rolüyle hem eğlendiriyor hem de Didem (Derya Şensoy) ’in gönlünü çalıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.