Furkan Andıç... GENÇ YAŞTA BÜYÜK SORUMLULUK !..

Furkan Andıç... GENÇ YAŞTA BÜYÜK SORUMLULUK !..

Türkiye’nin önde giyim markalarından biri, en son Kaçak Gelinler dizisi ile ekrana gelen yakışıklı oyuncu Furkan Andıç ile beraber çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Furkan Andıç’ın   günlük hayatında sürekli olarak kullandığı ve hayranları tarafından oldukça ilgi gören deri yüzüklerinden sınırlı sayıda üreterek Türkiye genelindeki tüm mağazalarında satışını gerçekleştiren Tiffany, yüzüklerin satışından elde ettiği gelirin tamamını Türkiye İyilik Melekleri Derneğine bağışladı.

Proje  bir instagram yarışması ile desteklenerek aynı zamanda Ünlü oyuncuyu hayranları ile bir araya getirdi. 

Yüzüklerden alıp yarışmada kazanan yaklaşık 20 Furkan Andıç hayranı,  Sapphire Avm deki Tiffany mağazasında oyuncu ile tanışma fırsatı buldu. 

Ünlü oyuncu çocukluğundan beri kardeşleri ile aynı yüzüğü taktığını ve parmağından hiç çıkarmadığını belirtti. Oyuncunun ajansına sürekli olarak yüzükle ilgili mailler gelince , Sosyal Sorumluluk projesi adına Tiffany markası ile anlaşarak yüzük ürettirip gelirini Derneğe bağışladı. Geliri kimsesiz çocuklara gidecek olan FA damgalı yüzük hayranları tarafından kapış kapış satıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum