Gökhan Tepe... TIKLANMA RAKAMLARINA SERT ÇIKTI!..

Gökhan Tepe... TIKLANMA RAKAMLARINA SERT ÇIKTI!..

3 yıl aradan sonra geçtiğimiz günlerde ‘’Yaz 2018’’ isimli yepyeni albümünü yayınlayan, yorumcu, söz yazarı ve besteci Gökhan Tepe, Serhat ile Kayıttayız programında yeni albüm heyecanının yanı sıra samimi açıklamalarda da bulundu.

Gökhan Tepe, ‘Yaz 2018’ albümü ile ilgili duygularını; ‘’Benim için Yaz 2018 hayatımda üçüncü bir dönemi ifade ediyor ve bu dönem aslında benim daha da tecrübelendiğim, enerjimi daha da iyi hissettiğim bir dönem.

İlk defa bu albümüm ile birlikte renkli giyinerek kendime çok yakıştığını düşündüğüm bir tarzı keşfettim. ’’ sözleriyle dile getirdi.  

‘’ Tıklanma sayısı şarkının kalitesini göstermez. ‘’  

Serhat Tekin’in sanatçıya yönelttiği izlenme oranlarında manipülasyon var mı ve her rakam doğruyu yansıtıyor mu sizce sorusuna ise Gökhan Tepe;

‘’Hayatta her zaman bardağın dolu tarafına bakmaya çalışan bir insan oldum. Manipülasyon olduğu konuşuluyor.

Bence tıklanma sayılarının çok olmasından ziyade insanların duydukları şarkıları içsel olarak ve kalben kendilerine yakıştırıp yakıştırmadıklarına, sevip sevmediklerine bakmaları gerekiyor.

Milyonlarca tıklanıp gerçek değerini uzun süre koruyamayan şarkılar da olabiliyor. Tıklanma sayısı şarkının kalitesini göstermez’ dedi.

Gökhan Tepe, başkasına yakışan şarkıyı okumama prensibinin olduğunu ve kendisine yakışan şarkıyı da kimseye vermeyeceğini belirterek şarkıların gerçek sahiplerini bulması konusunda müziğe uzun yıllar daha büyük katkılar sağlayacağını gösteriyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.