Gökhan Türkmen... ÖZÜR AÇIKLAMASI!

Gökhan Türkmen... ÖZÜR AÇIKLAMASI!

Gökhan Türkmen, ses sistemi ve altyapı yetersizliği gerekçesiyle konserini iptal etti.

Üniversitenin merkez kampüsünde 21’incisi düzenlenen ’Uluslar Arası Bilim ve Gençlik Haftası’nın ilk gününde konser verecek olan pop müzik sanatçısı Gökhan Türkmen, saat 21.00’de başlayacak konserde sahneye çıkmadı.

Konser alanını saatler öncesinden dolduran öğrenciler, Türkmen’in sahneye çıkmamasını ıslıklarla protesto etmeye başladı. Öğrencilerin protestosu artarak devam edince, görevli bir kişi sahneye çıkarak öğrencileri yatıştırmaya çalıştı.

Görevlinin ses sistemindeki arıza nedeniyle Gökhan Türkmen’in konsere çıkmayacağını söylemesi üzerine öğrenciler, sahneyi pet şişe yağmuruna tuttu. Sahnede bulunan görevliler, kaçarken bazı müzik aletleri ise atılan pet şişelerden zarar gördü.

Yaşanan kısa süreli elektrik kesintisi üzerine öğrenciler bu sefer sahne önündeki barikatları yıkmak istedi. Öğrencilere güvenlik görevlileri engel oldu. Tepkilerini bir süre daha devam ettiren öğrenciler, daha sonra alanı terk etti.

TÜRKMEN’DEN AÇIKLAMA

4 Mayıs Pazartesi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan 21. Bahar Şenlikleri’nde sahne almak üzere konser alanında bulunan  ünlü pop sanatçısı Gökhan Türkmen ve ekibi ses sistemindeki elektrik problemi ve ses sistemlerinin çalışmamasından  kaynaklanan sorun yüzünden konserini iptal etmek zorunda kaldı.

Konser alanında yaklaşık 3-4 saat boyunca yaşanan sıkıntının giderilmesini bekleyen sanatçı , sosyal medya hesaplarından hayranlarına yaşanan sorun yüzünden özür dileyerek açıklama yaptı.

Buna rağmen Zonguldak yerel basınında ne yazık ki sanatçının ses sistemini beğenmemesi sebebiyle sahne almadığına yer verildi.

Zonguldak yerel  basını  tarafından sanatçının konser iptali ile ilgili sevenlerine yanlış bilgi aktarılmasından büyük üzüntü duyan ‘Gökhan Türkmen’ sosyal medya hesaplarından hayranlarına;

‘Sevgili arkadaşlar sorumluluğumuzun her zaman farkında olan bir ekip olarak bu konserin gerçekleşmesi için ekibim ve ben elimizden gelen her şeyi yaptık. Ses sisteminin kötülüğünden ziyade,sistemin çalışamaması ve bunun son dakikaya kadar uğraşılması için  zorlamamıza rağmen bir türlü durumun düzeltilememesi yüzünden sizlerle buluşamadık.

Mağduriyetinizin farkındayız ve anlıyoruz. Sizlere yaşanan sıkıntının doğru aktarılmasını çok isterdik. O kadar insanın bizim için oraya gelmesi sebebiyle yine de her koşulda konserimizi yapmak isterdik ki bunu yapabilmek için sistemin az da olsa çalışabiliyor olması gerekirdi. Ancak öyle bir şey olmadığı,ses sisteminin uygunsuzluğu ve altyapının yetersizliği yüzünden malesef konserimizi veremedik.

‘Üşüyen, ayakta durmaktan bitkin düşen,eve geç gittiği için kapıda kalan, parasını harcayan, ailesinden zor izin alan tüm öğrencilerden  tekrar özür diler,sevgilerimi sunarım.

Umarım bu konserin telefisi olur ve  sizlerle buluşmayı planladığımız konserimizi gerçekleştirebiliriz ‘diyerek açıklama yaptı.

 'Basın mensubu arkadaşlarım vasıtasıyla değerli dinleyenlerimden özür dilerim'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.