Görevimiz Komedi... ASIL REKABET TAKIM LİDERLERİ ARASINDA!

Görevimiz Komedi... ASIL REKABET TAKIM LİDERLERİ ARASINDA!

Çarşamba akşamları kahkahanın adresi Görevimiz Komedi’nin dün akşam yayınlanan 4. bölümüne, takım liderlerinin tatlı atışmaları damga vurdu.

Bu hafta yayınlanmaya başlanan ‘Görevimiz Komedi Takım Çalışmaları’ videoları, takım liderleri arasındaki rekabetin çok sıkı olacağını kanıtladı.

 Yapı Kredi Play’in katkılarıyla Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’nin dün akşamki 4. bölümüne ‘Görevimiz Komedi Takım Çalışmaları’ damga vurdu.

Bir yandan yeni adaylar arasında eleme heyecanı sürerken diğer yandan takım liderleri şu ana kadar seçtiği yarışmacılar ile çalışmaya başladı.

 Seçtiği yarışmacıları stüdyo, tiyatro, orman, dağ, bayır demeden her yerde çalıştıran takım liderleri Rasim Öztekin, Açelya Topaloğlu, Zeynep Kankonde, Burak Satıbol, Asuman Dabak ve Bülent Emrah Parlak birbirlerine de gözdağı verdi.

Ses antrenmanlarından spor egzersizlerine, hızlı refleks verme alıştırmalarından sosyalleşmeye hemen her alanda başlayan eğitimler hem takım liderlerinin ne kadar bilgili olduğunu hem de komedi oyuncusu adaylarının ne kadar zorlu süreçlerden geçmesi gerektiğini gösterdi.

 Takımındaki genç komedyen adaylarına sektöre, mesleğe ve hayata dair önemli dersler vererek eğitimlerine başlayan Rasim Öztekin’in yanı sıra Açelya Topaloğlu en küçük takım lideri olmasının bir dezavantaj olmadığını vurguladı.

‘Takımımın iddialı olduğunu düşünüyorum’ diyerek mütevazı bir konuşma yapan Bülent Emrah Parlak’a karşı Zeynep Kankonde ‘Biz bu yarışmanın birincisiyiz.’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

‘Biz geliyoruz, hem de çok sağlam geliyoruz’ diyerek uyarıda bulunan Asuman Dabak’a karşı Burak Satıbol ise, takımına ilk eğitimini yaptıkları mangal partisi eşliğinde verdi.

İŞTE LİDERLER TAKIMLARINI  PROGRAMA BU ŞEKİLDE HAZIRLADILAR;

<iframe width="610" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/hxkWsMIq2Go" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.